Reklama

Jesenná kampaň DIGI TV: Inštalácia aj satelit zdarma a zľava na maďarský balíček

Spoločnosť DIGI Slovakia, prevádzkovateľ satelitnej a káblovej TV či internetu, predstavila svoju jesennú kampaň, ktorá vstupuje do platnosti dnes 15. augusta 2019. V rámci kampane môžu aj naďalej noví zákazníci získať službu bez poplatkov za inštaláciu a satelit. Navyše prichádza operátor aj so špeciálnou zľavou na maďarský balíček Extra HU+.
Pokračovanie nižšie:

Všetci noví zákazníci pri využití jesennej kampane majú inštaláciu služby aj satelit zadarmo a zákazníkov káblovej televízie poteší ešte aj 50% zľava na 3 až 6 mesiacov. K dispozícií sú aj výhodné cenové balíčky Internet + TV.

Základný balík Štandard ponúka operátor stále za nezmenených 9,60 € mesačne, ktorého súčasťou je 11 športových HD kanálov a k tomu ďalších 54 rodinných programov. Kompletnú ponuku satelitnej služby DIGI TV môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Pre maďarsky hovoriacich divákov pripravila DIGI TV špeciálnu zľavu na prémiový balíček Extra HU+. K satelitnej TV si tak môžu doobjednať až 36 maďarských programov iba za 1€ mesačne na prvých 12 mesiacov. Akciová ponuka platí pre prvých 1000 zákazníkov pri využití jesennej kampane. Bežná cena za balíček Extra HU+ je 3,3 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A my stali zakaznici co mame Digi aku zlavu nam da ?ziadnu ako vzdy

  2. Mato, zlava plati pre prvych 1000 aj existujucich, poponahlaj sa 🙂

    1. No práve. Zľavu môžeš dostať, ale nemusíš. Ako skontroluješ, či si sa dostal do prvých 1000?

Komentáre už nie sú povolené.