Reklama

Augustová ochutnávka v DVB-T

Towercom pripravil v auguste pre divákov, ktorí sledujú televíziu cez anténu, ďalšiu ochutnávku z ponuky terestriálnej platformy Plustelka. Detský kanál RiK tak dnes nahradil na špeciálnej pozícii v druhom celoplošnom multiplexe, filmový kanál Film+. Vysielanie programu je dostupné v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).
Pokračovanie nižšie:

Film+ je štandardne súčasťou platenej ponuky Plustelky, šírený je vo štvrtom celoplošnom multiplexe, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. V čase ochutnávky však bude k dispozícii dočasne aj v druhom celoplošnom multiplexe, na pozícii s názvom Film+ Promo.

Prevádzkovateľom Film+ je AMC Networks International – Central and Northern Europe. Vo vysielaní prináša prevažne populárne a overené filmy. Počas voľného vysielania si bú môcť diváci vychutnať napr. filmy ako Korytnačky ninja, Malý unavený Joe, 2:22, Dvaja machri medzi nebom a peklom, Láske na stope, Million Dollar Baby, Chicago či Angel Eyes.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. V ponuke má tak isto Minimax aj Film+,alebo nespokojný zákazníci odchádzajú k Telekomu a naopak.

    1. určite nie, staré a opakované fikmy, ale film+ má ešte iné kanaly s novšími filmamy, žiaľ cez iných vysielateľov.

    2. Asi nie,strašne zlá kvalita obrazu aj zvuku a stále dokola opakovane tie isté filmy.

  1. Aj teraz na film + Mýtus,to len seká,strašná kvalita a to je jedno či na originálnej stanici Film+ na dvb-t 2 ,alebo Film+ promo

Komentáre už nie sú povolené.