Reklama

ANTIK rozšíril HD ponuku a pridal Óčko Black

Do ponúk TV služieb slovenského operátora ANTIK Telecom pribudol hudobný kanál Óčko Black HD, ktorý sa zameriava na hip hop a RnB s dôrazom na americkú a česko-slovenskú hudobnú scénu. Okrem toho operátor nahradil súčasné SD verzie staníc Óčko, Óčko Expres a Óčko Star ich HD verziami. Všetci klienti tak môžu sledovať hudobné programy Óčko už vo vysokom rozlíšení. Týka sa to ako IPTV služby Tango TV, tak aj OTT služby ANTIK TV.
Pokračovanie nižšie:

Prístup k programu Óčko Black majú aj zákazníci satelitnej služby, nutný je však dodávaný box priamo od operátora. Klienti na vlastnom zariadení majú aktuálne prístup iba k hlavnému programu Óčko a aj to v SD kvalite.

Sme veľmi radi, že ďalší dôležitý vysielateľ premigroval svoje kanály do vyššej HD kvality, čo ide v súlade so stratégiou našej spoločnosti ponúkať našim zákazníkom najväčšiu dostupnú kvalitu. Pridaním aj nového moderného hip-hopového kanálu ÓČKO Black HD uspokojíme potreby aj mladšieho diváka,“ uviedol Vlastimil Lakatoš – Head of TV Service – ANTIK Telecom.

V Tango TV ponecháva ANTIK všetky programy Óčko aj naďalej v Základnom balíku. Predplatitelia internetovej ANTIK TV k ním majú prístup od Veľkého balíka.

Prevádzkovateľom hudobný staníc Óčko je spoločnosť Stanice O, ktorá patrí do mediálnej skupiny MAFRA.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na satelite sa všetkých Óčiek v HD kvalite asi nikdy nedočkáme…

Komentáre už nie sú povolené.