Reklama

Towercom zmenil termíny prelaďovania viacerých vysielačov

Tento týždeň nebudú preladené všetky pôvodne plánované DVB-T/T2 vysielače na východnom Slovensku. Podľa zistení nášho portálu SatelitnáTV.sk došlo konkrétne k zmenám termínu prelaďovania vysielačov Medzilaborce – TVP Medzilaborce (z 24.7. 2019 na jar 2020), Torysa – TVP Torysa (24.7.2019 na jeseň 2019) a Turňa nad Bodvou – TVP Turňa nad Bodvou (z 24.7.2019 na jeseň 2019). Z akého dôvodu došlo k uvedeným zmenám, nie je známe.
Pokračovanie nižšie:

Podľa najnovších informácií sa tak budú tento týždeň prelaďovať iba vysielače Košice – Dubník, Prakovce – TVP Prakovce, Šarišské Sokolovce – TVP Šarišské Sokolovce a Stará Ľubovňa – TVP Stará Ľubovňa. Okrem toho má byť preladený aj štvrtý multiplex z kóty Prešov – Šibená hora.

Plánované prelaďovanie v 30. týždni:

VysielačOrientačný dátumZmena kanálov
Prešov – Šibená hora23.7.2019MUX4 z 37 na 22
MUX1 a MUX2 sa prelaďuje až 22.8.2019
Košice – Dubník24.7.2019MUX1 z 57 na 23
MUX2 z 59 na 37
MUX3 bez zmeny (25)
MUX4 bez zmeny (22)
Prakovce – TVP Prakovce24.7.2019MUX2 z 59 na 37
MUX3 bez zmeny (25)
Šarišské Sokolovce – TVP Šarišské Sokolovce24.7.2019MUX2 z 59 na 37
Stará Ľubovňa – TVP Stará Ľubovňa24.7.2019MUX3 z 24 na 25

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No z akého dôvodu….veď je predsa leto, keď majú prázdniny napr. takí poslanci, tak predsa chlapci z Towercomu tiež nebudú testovať hranu svojich schopností….

  2. … nie je známe. ??? V prípade Turne nad Bodvou to objasnil „vychodnar z Trnavy“ v diskusii v predchádzajúcom článku venovanému tejto téme.

  3. U vysielačov, nie u vysielačoch. Myslel som, že takúto chybu robia iba východniari. 😉

  4. no asi preto, že by v niektorých prípadoch dochádzalo k rušeniu signálu na rovnakých kanáloch v SFN… Nech si nezabudnú dať odmeny…

  5. Porozdávajú letáky do všetkých domácnosti a na poslednú chvíľu to zmenia. Banda neschopných technikov, inžinierov a vedenia spoločnosti.

    1. fzj: toto neplatí, ak je niekto platený za to, aby chyby nerobil.

    2. a nech si nezabudnú dať vysoké odmeny a zdvihnúť platy odborníci

    3. @ fzj: A kľudne do nich ten kameň hodím a bez hanby. O tom prelaďovaní sa rozpráva už rok, a pokiaľ som prehnal, tak minimálne od Vianoc 2018. Urobí sa tomu printová a televízna kampaň, rozdajú sa letáky do domácnostiach a päť dní pred termínom je všetko inak. Ukážka odbornosti a profesionality Towercomu.

  6. Rasťo, prepáč ale iste nevieš o čom hovoríš, to ťa ospravedlňuje ale nedáva ti to právo súdiť iných. Keby sa nerobili chyby možno veľa z Vás čo tu tak „odborne “ diskutuje ani nie je na tomto svete. Skôr by ma potešila info od tých čo sú priamo na mieste či už je Dubník odpojený a ako im hrá po novom

    1. Ja súhlasím s Rasťom. Chyby robí každý, ale nekompetentný šlendrián robí tých chýb ďaleko viac ako odborník a doplácajú na ne iní, ako v tomto prípade. Súdiť iných nemá nikto právo, pokiaľ ide o ich súkromný život, za veci, za ktoré dotyčný nemôže, alebo sa netýkajú iných, ale za takúto neschopnosť a flákačský prístup je kritika namieste. Ak by sme nemali právo súdiť, potom môžeme zrušiť justíciu, skúšky na školách, kritériá na odbornosť pri prijímaní zamestnancov, atď. A tiež by nebol rozdiel medzi diletantom a odborníkom, medzi hlúpym a múdrym, ani medzi slušným a darebákom. Povedané inak a jednoduchšie – ak ti chirurg zabudne pri operácii v bruchu skalpel, máš plné právo kritizovať ho. Akurát je dôležité, aby za smietko v oku nekritizoval ten, kto má sám v oku brvno, keď už sme pri metaforách.

Komentáre už nie sú povolené.