Reklama

Skylink rozšíril ponuku mobilnej služby, pridal aj programy, ktoré nemá na satelite

Ponuka mobilnej služby Skylink Live TV sa rozšírila o viacero nových televíznych programov. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk pridal luxemburský operátor M7 Gorup do svojej mobilnej služby, pre klientov na Slovensku a v Českej republike, nové programy Skylink 7, Arena Sport 1, Óčko, Óčko Star, Óčko Black, Óčko Expres a Fuel TV. Väčšina z nich je už v HD kvalite a navyše posledné tri menované, nie sú k dispozícii ani na družici Astra 3B (23,5°E). Pre zákazníkov operátora ide tak o úplné novinky.
Pokračovanie nižšie:

Skylink Live TV je mobilná služba operátora Skylink určená štandardne pre všetkých užívateľov s aktívnou dekódovacou kartou. Využívať ju môžu zákazníci nielen v SR, ale aj v celej EÚ. Stačí si len stiahnuť aplikáciu s rovnomenným názvom a prihlásiť sa s prihlasovacími údajmi. Aplikácia je k dispozícii ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače Samsung EVO-S či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Programová ponuka záleží od aktivovaného balíčka na dekódovacej karte.

Zákazníci s balíčkom Digital získavajú 5 programov – Óčko Expres HD, Óčko Black HD, Óčko Star HD, Óčko HD a Skylink 7, predplatiteľa balíčkov Smart a Multi – okrem vyššie uvedených naviac tiež program Arena Sport 1 a zákazníci s balíčkami Kombi, Flexi 10 a Komplet aj Fuel TV. Naopak z ponuky vypadol kanál Stingray Brava HD, ktorý ukončil vysielanie.

Okrem živého vysielania tiež Skylink Live TV ponúka užívateľom archív vysielania na sedem dní späť, či prístup k videopožičovni. Samozrejmosťou je aj TV Program všetkých staníc.

Kompletný zoznam staníc dostupných v službe Skylink Live TV

Región SR: Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, Skylink 7, Plus HD, Doma HD, Dajto HD, WAU HD, FilmBox, Travel XP HD, Seznam.cz TV, ČT1 HD, ČT2 HD, Nova International, Prima PLUS HD, ČT24 HD, ČT Sport HD, ČT:D HD/ČT art HD, Prima Krimi, Prima MAX HD, Prima Cool HD, Prima Love, Prima Zoom HD, TV Barrandov HD, Óčko HD, Óčko Star HD, Retro, Óčko Black HD, Óčko Expres HD, JOJ Cinema HD, CS Film/CS Mini, Film+, AMC, AXN, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Arena Sport 1, Discovery, National Geographic, National Geographic Wild HD, Spektrum HD, Viasat Nature, Viasat History, Love Nature HD, Nautical, Disney Channel, JimJam, Minimax, ducktv, Nickelodeon, RiK, Cartoon Network, QYOU HD, C Music TV, VH1, VH1 Classic, Stingray Classica HD, Reality Kings, PlayBoy TV a Penthouse Gold

Región CZ: ČT1 HD, ČT2 HD, Dvojka HD, Jednotka HD, JOJ Family HD, Markíza International, Nova 2, Nova Action HD, Nova HD, Prima Comedy Central, Prima COOL HD, Prima HD, Prima Krimi, Prima LOVE, Skylink 7, SeznamTV.cz, TV Barrandov HD, AMC, AXN, CS Film/CS Mini, Film+, FilmBox, JOJ Cinema HD, Nova Cinema HD, Prima MAX HD, Arena Sport 1, ČT Sport HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Fuel TV, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, ČT art HD/ČT:D, Discovery, National Geographic, National Geographic Wild HD, Nautical HD, Prima ZOOM HD, Spektrum HD, Travel XP HD, Viasat History, Viasat Nature, Love Nature HD, Óčko HD, Óčko Black HD, Óčko Expres, Óčko Star, QYOU HD, Retro, Stingray Classica HD, C music TV, VH1, VH1 Classic, Cartoon Network, Disney Channel, ducktv, JimJam, Minimax, Nickelodeon, RiK, Penthouse Gold, Reality Kings, PlayBoy TV a ČT24 HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …oh, opět další krok do stále hlubšího bahna… Proboha, zastavte už to neuvěřitelný zoufalství!!!

  2. Už len vymeniť Óčko a Óčko Star na Astre 23.5 … tá kvalita je strašná

  3. Ako tu už raz niekto písal: postupne sa bude prechádzať zo satelitnej distribúcie na OTT. Operátor ušetrí na distribučných poplatkoch, o kvalitu pripojenia nech sa stará zákazník láskavo sám, na preťažené linky doplatíme všetci (agregácia!) a Slizlink bude ďalej zvyšovať ceny, hoci mu klesnú náklady… A bude sa chváliť, ako drží krok s technologickým vývojom! 😀

  4. Doba sa mení.Namiesto koaxiálneho kábla strkáme do TV kábel internetový.

    1. Službu momentálne testujem na Smart TV v rámci mesačnej promo akcie.Musím povedať,že pracuje výborne,rýchlo-žiadne záseky vrátane archívu.Ponuka staníc je bohatá-postačujúca.Je na výber niekoľko balíčkov od 3,99€/mes.

    2. Len chvíľu počkaj. Mne to pred pár mesiacmi sekalo, viacerí známi sa mi doteraz sťažujú, že im to seká tiež. Na rýchlych linkách, väčšinou optika.

    3. čím viac ľudí bude TV sledovať cez internet, tým viac pôjde net pomalšie a bude padať…

    4. Službu som zámerne aktivoval a sledoval na dvoch TV (TOSHIBA+SAMSUNG) v jednej domácnosti v rámci jedného účtu.Testoval som a testujem naďalej „SÚČASNÉ sledovanie dvoch TV“ rôzne stanice,alebo na jednom mi beží archív na druhom live vysielanie.Službu testujem na VDSL linke 8Mbit/s. Skylink uvádza,že pre korektné sledovanie je nutná stabilná linka minimálne 10Mbit/s.Kvalita obrazu sa automaticky prispôsobuje dostupnej rýchlosti-aj pri nižšej je porovnateľný s Plustelkou,ale to je len pár sekúnd po prepnutí.Počas niekoľko dňového-aktívneho testovania,som nezaznamenal žiadne problémy.

    5. Ja som tiež čítal, že sa sťažujú ľudia na výpadky a to hlavne večer, ale ja som to ešte nepostrehol. Možno teraz cez leto to nie je až tak preťažené ako cez zimu, alebo počas hokeja.

    6. Najpomalšie počas dňa ide vzdušne internet cez LTE v čase cca 18 – 21 hod., keď sa napojí množstvo ľudí aj televízory na sledovanie správ alebo večerných filmov. Vtedy ide internet veľmi pomaly, dlho načítava stránky alebo sú aj krátkodobé výpadky z preťaženej siete. Ale to isté je asi aj so spomalením cez káble, veď napíšte kto máte cez káble net alebo TV.

    7. LTE má notorický problém pri veľkom množstve pripojených zariadení, aj keby celkový dátový tok bol minimálny. Na optike (od dvoch rôznych ISP) som v praxi spomalenie nepostrehol, ale nerobil som systematické merania, je to iba subjektívny dojem na základe bežného používania. A čo sa týka Skylinku, tak v poslednom čase možno posilnil svoje kapacity, lebo dnes to ide dobre – v minulosti sekalo aj pri nastavení nízkej kvality.

  5. S odstupom času prinášam ďalšie skúsenosti so službou Skylink Live na T-VDSL linke 8-Mbit/s.Počas dlhšieho súčasného sledovania 2TV v jednej domácnosti a sťahovania rôznych dát na tablete došlo k zaseknutiu obrazu na obidvoch TV.Toto sa zopakovalo v krátkom slede po sebe.Pripisujem to nedostatočnej rýchlosti internetu,nakoľko služba SkylinkLive odporúča pre korektné využívanie 4 zariadení minimálne 10 Mbit/s.V blízkej dobe navýšim službu na 30 Mbit/s….a opäť tvrdo potestujem.

    1. Sledovanie na 1TV bez problémov-občas krátky niekoľko sekundový zásek,ktoré má aj Plustelka alebo MagioTV.

    2. U Plustelky žiadne také záseky nemávam. Akurát dnes sa chvíľu triasol obraz na Film+, chyba musela byť u Towercomu, lebo to robilo na dvoch rôznych prijímačoch. Nepomohol ani reštart a na iných programoch z MUX4 (aj MUX1) bolo všetko ok.

    3. -Interdictor- to bol len príklad/porovnanie,že zatiaľ žiadna služba,ktorú som mal k dispozícii…sat,káblovka,Plustelka,MagioTv…nešla po celú dobu na 100%.

  6. Na záver:po navýšení rýchlosti na 30Mbit/s-je sledovanie Skylink Live na troch zariadeniach súčasne v jednej domácnosti bez problémov aj v čase špičky 18:00~22:00.Sledoval som naraz 2 Smart TV+mobilné zariadenie.Kvalita obrazu výborná.Na základe týchto skúseností môžem Skylink Live odporučiť ako plnohodnotnú-modernú TV službu.

Komentáre už nie sú povolené.