Reklama

Rádio 7 bude mať aj českú verziu

Kresťanská rozhlasová stanica Rádio 7 má v pláne spustiť čisto českú verziu rádia. Vysielateľ už získal aj potrebnú licenciu. Vďaka nej môže šíriť českú verziu Rádia 7 prostredníctvom družice. Licencia je platná na 8 rokov. O udelení licencie informovala dnes česká „Rada pro rozhlasové a televizní vysílání“. Prevádzkovateľom českej verzie bude spoločnosť TWR live so sídlom v Brne.
Pokračovanie nižšie:

Rádio 7 je kresťanská rozhlasová stanica, ktorá je spoločným projektom českej a slovenskej redakcie TWR (Trans World Radio), Vo vysielaní sa zameriava hlavne na strednú generáciu od 25 do 45 rokov. Väčšina ťažiskových programov je zacielená na výchovu, rodinu a vzdelávanie.

Súčasná česko-slovenská verzia rádia je k dispozícii poslucháčom ako cez satelit Astra 3B (23,5°E), tak aj internet. Čisto slovenská verzia je dostupná cez vybrané FM vysielače na území Slovenska. Konkrétne ide o vysielače v mestách Bratislava (103,6 MHz), Bratislava – Dúbravka (91,7 Mhz), Nové Mesto nad Váhom (107,4 MHz), Žilina (101.0 MHz), Banská Bystrica (107,7 MHz), Rožňava (91,3 MHz) a Košice (88,6 MHz).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „Súčasná česko-slovenská verzia rádia je k dispozícii poslucháčom ako cez satelit Astra 3B (23,5°E), tak aj internet či vybrané FM vysielače na území Slovenska. “ Nie je to celkom pravda, na FM sa vysiela čisto slovenská verzia po celých 24h. Iba na SAT sa strieda vysielanie slovenskej / českej redakcie.

Komentáre už nie sú povolené.