Reklama

Prima Plus na jeseň s novinkami aj zmenenou programovou štruktúrou

Česká televízna skupina Prima predstavila v stredu v Prahe jesenné novinky, ktoré prinesie divákom. Tie neobídu ani kanál Prima Plus, ktorý od roku 2017 prináša jej tvorbu pre slovenských divákov. Okrem toho čakajú kanál aj zmeny vyplývajúce z diváckych podnetov.
Pokračovanie nižšie:

Premiérové epizódy obľúbených seriálov Modrý kód či Krejzovi, ale aj premiérová druhá séria kriminálneho seriálu Temný Kraj s Lukášom Vaculíkom v hlavnej úlohe či nová show Marta so speváčkou a teraz už aj moderátorkou Martou Jandovou. To je krátky prehľad noviniek, ktoré prinesie skupina Prima aj slovenským divákom.

V ponuke kanálu Prima Plus naďalej budú aj ďalšie premiérové populárne programy, ako Show Jana Krause, motoristický Autosalon a tiež hobby relácie Receptář Prima nápadů a Vychytávky Ládi Hrušky, ktoré sa tešia nemalej obľube i na Slovensku.

V ďalšom programe nebudú chýbať tie najlepšie epizódy dnes už legendárneho Ano, šéfe! so Zdeňkom Pohlreichom či inšpiratívna relácia Jak se staví sen. Program zložený z pôvodných titulov doplní aj na jeseň francúzsky seriál Julie Lescautová.

Kanál Prima Plus však prichádza od posledného augustového týždňa aj so zmenou v programovej štruktúre svojho vysielania v hlavnom vysielacom čase. Zmena vyplynula z diváckych podnetov a tiež snahy ponúknuť to najlepšie z originálnej vlastnej tvorby skupiny Prima v divácky atraktívnom čase.

V prime time po spravodajskom bloku a relácii Top Star diváci Prima Plus od 20:15 uvidia najskôr obľúbené relácie. V pondelok to bude Autosalon, v utorok Ano, šéfe! a v stredu premiérové epizódy Show Jana Krause. Štvrtkové večery budú od septembra patriť show Marty Jandovej – Marta a v piatky zas pobaví primácka Partička.

Premiérové epizódy seriálu Modrý kód potom diváci uvidia v pondelok a v stredu večer od 21:30. V utorky a štvrtky po 21:20 sa na obrazovky dostane tak trochu strelená rodinka Krejzových so svojimi novými príbehmi. V piatok sa o slovo prihlási detektívka Julie Lescautová rovnako až po Partičke, a teda o 21:00.

Víkendová štruktúra vysielania zostáva nezmenená. V sobotu večer bude svoje prípady riešiť David Matásek ako Polda. V nedeľu napoludnie budú pripravené premiérové hobby magazíny a večer od 20:15 od 1. septembra štartuje druhá séria seriálu Temný Kraj.

Poslednú augustovú nedeľu prinesie Prima Plus pre slovenských divákov aj priamy prenos spoločného finálového galavečera Českej Miss a Miss Universe Slovensko.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Grc. Sledovanosť 0,001%. Z čoho vlastne tá televízia žije??? Načo zaberá kapacitu sat a plustelky?

    1. Prima plus je v pohode.Pravidelne sledujem jej relácie.Čo chcete len samé filmové krváky a násile???

    1. Žeby takí, ktorí nevedia, že v nominatíve plurálu sa píše mäkké dlhé í? 🙂 Ale vážne, aj keď ten program väčšinu času stojí za prd, taká talkshow Honzu Krauzojc, Temný kraj a Autosalon sa dajú pozerať. A som zvedavý aj na Martu Jandovú.

  2. Ak kde sú tie filmy čo sľubovali pred rokom koncom augusta 2018?. Alebo im v tom bráni JOJ aby nevysielali filmy?

    1. A kde sú 3 free náhrady za Markíza, Doma, Dajto, ktoré sľubovali ? ! ? O polroka to budú už 3 roky, čo odišli z DVB-T, doteraz žiadna náhrada.

    2. Zetor :Ja platím nekresťanské peniaze za sledovanie TV a nesťažujem sa ako ty pirát čo platíš drobné za odpad . Nič v zlom X kanálov poznám v pohode a to sú dokumentárne Viasat ,Discovery , National Geographic ,Spektrum – Tých ako tak OK môžem menovať donekonečna . Viem že aj na ostatné sa nájdu rôzne výčitky . Zato sa aspoň snažia neprekrúcať dejiny a nie sú politicky zneužívané . Radšej ti sem dám jeden citát:

      ,,Tvrdí sa, že história sa opakuje. Hádam je to preto, že ľudia ju na prvý raz dostatočne nepochopili.“
      Zdroj: Castelot12
      francúzsky historik a spisovateľ 1911 – 2004

    3. Zetor máš pravdu . Pravdepodobne zato môže aj JOJka . Skôr sa dá povedať že Prima pre náš trh nemieni kupovať zahraničný obsah ,krorý stojí peniaze a iba ryžuje na nás pre tichý súhlas pre zaradenie ostatnýh kanálou okrem hlavnej stanice TV Prima.

  3. Ak naozaj chceme sledovať také hovadiny staré jak Matuzalem bez akejkoľvek obsahovej kvality , tak je to fakt smutné . Hlúpneme čoraz viac a viac

  4. @ Libor a čo vlastne pozeráš ty? tuším Pre Teba je Každý jeden kanál odpad, tak sa divaj z okna za to platiť nemusíš.Je to zadarmo .

    1. Menoval 3 odpadové kanály, to má jednak veľmi ďaleko od pojmu „každý jeden kanál“ a po druhé má pravdu – je to odpad.

    2. Pardon ospravedlňujem sa . Môj komentár mal nadväzovať k inému článku

    3. Libor @ :

      V žiadnom prípade nesúhlas že z opačnej strany zo Slovenska je program od JOJ grc oproti totálnemu hnoju na staniciach Novy pre Českú republiku.

      Pokiaľ by som sledoval Novu pre ČR, tak už som dávno skončil v Kroměřížu z tých capin čo tam vysielajú. Novu môže sledovať iba obmedzenec.

  5. Libor : @

    Láskavo sa ukľudni pretože na Slovensku sú oproti Českej republiky v ponuke úplne všetky české stanice okrem tých od Novy (Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova Gold a Nova 2), ďalej úplne všetky od Barrandov a od Primy okrem hlavnej Prima!!!
    V Českej republike je zo slovenských okrem Jednotky a Dvojky (prípadne aj TA3 ktorá je FTA na SAT) ďalej iba odpad Markíza International v SD kvalite a JOJ Family od šibnuté JOJ Group ktorá dabuje slovenskú produkciu do češtiny!!! Dementom z JOJky bych za toto okamžite nakopal do riti pekne špičatou topánkou a tiež je vyšvácal náčiňovou handrou po čuňi!!!

    1. Zdenek: ja som kludný a súhlas že aj z opačnej strany od JOJ je to grc .

  6. Napríklad mi sledujeme na Prima+ Vychytávky Ládi Hrušky a občas Receptár , Láda má občas aj nápady ktoré nie sú zložité na realizáciu alebo sa dajú zvládnuť v domácich podmienkach .

  7. @Libor – prepáč že reagujem na teba tak neskoro , za prvé ja pirát nie som , platím si satelitnú službu Skylink , podľa Teba je to pirátstvo ? , Platím priamo operátorovi , a okrem vlastnej tvorby si rád pozriem aj šport , hudbu , správy a dokumenty.To že mám zopár voľne vysielaných programov tak to som podľa Teba pirát ? – Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu reagujem na tému čas : 25.07.2019 o 21:11.

Komentáre už nie sú povolené.