Reklama

Kanály Horor Film, KinoSvět a WAR zmenia názvy

Od decembra 2019 by sa mali predstaviť súčasné platené programy Horor Film, KinoSvět a WAR, ktoré prevádzkuje Československá filmová společnost, pod novými názvami. O zmenu už požiadal vysielateľ českého mediálneho regulátora, ktorý ju na svojom poslednom zasadaní schválil.
Pokračovanie nižšie:

KinoSvět sa tak divákom predstaví od 1. decembra 2019 pod názvom CS Mystery, Horor Film sa premenuje na CS Horror a WAR sa zmení na CS History.

Okrem toho má k 1. decembru 2019 ukončiť vysielanie detský kanál CS Mini, ktorý vysiela iba v dopoludňajších hodinách (od 6:00 do cca 12:00).

Pripomeňme, že od marca tohto roku je oficiálne vlastníkom Československé filmové společnosti JOJ Gorup, ktorá má vo svojom portfóliu 12 televíznych staníc (JOJ, PLUS, WAU, RiK, Ťuki TV, JOJ Cinema, JOJ Family, CS film, CS mini, Horor film, War TV a Kinosvět) a približne 20 internetových portálov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Horor film bol dobry nazov. Aj logo je celkom slusne. Stacilo keby sa vysielaci cas predlzil na 24 hodin a bolo by.

    1. Sú to zatiaľ odpadové kanály . Treba hlavne zmeniť obsah a nie púštať stále konšpiračné teórie a zvrátenú hystóriu podľa Rusov (Kino svet/ War. Inak už nepomôže ani HD verzia čo vravela JOJka , keď kupovala tieto televízie.Proti CS Film/Horor film nemám žiadne veľké výhrady.

    2. História sa píše s mäkkým i, ale inak plný súhlas.

    3. fzj: Históriu upravujú práve kadejaké konšpirátorské pseudo-dokumenty, ktoré sa príliš často objavujú na WAR, popri tých serióznych. Kino svět zase dáva samé šarlatánske nezmysly. A nikto tu nie je hysterický, len konštatujeme zjavné. Chápem, že si sa chcel pohrať so slovami historický / hysterický, ale asi to celkom nevyšlo.

  2. Škoda toho CSmini pre deti.Boli tam super rozprávky staršieho dáta bez násilia,ktoré vnucujú deťom niektoré „moderné detské stanice“.

    1. Plný súhlas.Aj moje deti pozerali CSmini.Ale asi to Jojka urobila naschvál,aby deti pozerali ich RIK A ŤUKI.

    2. V inom článku sa tu píše, že zanikne iba značka CS mini, ale obsah zostane taký, aký bol a tam, kde bol – bude sa naďalej vysielať na pozícii s CS film.

  3. Tak treba aj iný pohlad na vec ked aj od rusov ale aj v sucasnych správach tv joj aj inych tv nezávislosť A nezaujatost tu nevidim

    1. Iste, treba aj iný pohľad na vec, aj od Rusov, aj kontroverzné témy sú ok, aj vyjadrenie osobného postoja redaktorov (ak je jasne oddelený od faktografie), aj neúmyselné chyby sa dajú tolerovať… Ale drzé lži a manipulácia ako na RT, hlúpe pavedecké výmysly, konšpiračné bludy, ezoterické bludy, prekrútené faktoidy atď. určite nie. Absolútna objektivita a nezaujatosť neexistuje – je to ideál, ku ktorému sa má dobrý novinár čo najviac priblížiť (okrem komentárov a podobných formátov – tam môže prejaviť osobné názory). Ale hádam nechceš porovnávať spravodajstvo na takej Jojke, ktoré – napriek značnej bulvarizácii – sa celkom obstojne drží faktov, s nezmyslami na Kino svět alebo niektorými konšpirátorskými bludmi na War…?

Komentáre už nie sú povolené.