Reklama

V DVB-T je ochutnávka českého programu, nahradil Sport 2

Od pondelka 3. júna je sprístupnená divákom, ktorí prijímajú programy cez anténu, nová ochutnávka. Doterajší športový kanál Sport 2, nahradil na špeciálnej promo pozícii v druhom celoplošnom multiplexe, český program Prima Plus.
Pokračovanie nižšie:

Program stanice Prima Plus je zložený predovšetkým z programov vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, spravodajské programy, zábavné šou, kulinárske či hobby programy.

Prima Plus je štandardne v terestriálnom vysielaní kódovaná systémami Irdeto a CryptoGuard, prijímať ju tak môžu bežne iba zákazníci Plustelky. Ochutnávka prebieha ako v druhom, tak aj vo štvrtom multiplexe. V oboch prípadoch je program šírený v štandardnom rozlíšení a kompresnom formáte MPEG-4.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prima+ grc -odpadový kanal primy ten môže plustelka kľudne vyradiť z ponuky ,aj tak ju nikto nesleduje miesto nej nech dajú bud AMC alebo Prima MAX

    1. Uz to bolo spomenute, ale ak chce mat operator Primy, musi mat najskor Prima Plus.

  2. največši odpad prima plus dali čo si normalny človek ani nenaladi nieto ešte sledovat

  3. chlapci,neviem čo máte proti PrimaPlus.sú tam fajn magazíny,pri kávičke je to pohoda

  4. Aj mne manželka pozerá Prima + a nesťažuje sa – pokiaľ to ja platím.

  5. prima plus je smejdovi kanal na sviatky hovno davaju.zrusit a dat orginal.len biznis stoho maju peniaze s reklami aj s kodovania.to iste je aj nova intern.smejd.

    1. No lenže z niečoho to vysielanie platené byť musí, zadarmo to nie je. Buď reklama, alebo poplatky od divákov. Alebo, v prípade totálnej absencie charakteru, oboje naraz – megatony reklamy plus nehorázne poplatky (Markíza).

    2. veď to majú platené z reklamy tak ešte načo to dodatočne spoplatńovať. Pozri sa do ČR koľko tam funguje voľne staníc v DVB-T a DVB-T2.

  6. Aj ja som skončil s plustelkov lebo tie ich sd mazanice na tv z uhlopriečkou nad 50 nepozerateľné.Programová ponuka by aj vyhovovala ale ten obraz pre mňa nie.Vrátil som sa ku skylinku tam je obraz na úrovni.

  7. Pan zet na zapadnom slovensku je v DVB-T.T2. volne dostupnych 33 českych tv stanic a 10 radio stanic na slovenskom DVB-T radia nula bodov.

    1. Rádia už nemusia dávať do DVB-T,sú dostupné cez HbbTV.

  8. Dvbt a Dab+ malo by sa dat pouzivat bez pripojenia na internet.

  9. Mám plustelku môžem potvrdiť keď to je len sd nic moc a ešte by som podotkol že nie je to SD rozlíšenie rovnaké na eurosportoch je najhorší obraz inde je to lepšie dúfam že po tom preladovani dajú programy do hd inak zákazníkov nezískajú je rok 2019

  10. ..neviem ake tv prijimace pouzivate..ja mam doma iba sony..a aj na uhl 55, aj 102 mam obraz cisty..bez mazanic../a som z vt,keby nejaky koment/

    1. Ja mám tiež sony65 xf9005 ale niektoré sd programy sú naozaj obrazove mizerné.Ak budú pokračovať týmto smerom tak je to bieda zákazník potrebuje kvalitu nie kvantitu.Niet čo dodať!

  11. No mam sony 50w755 ma velmi dobré spracovanie sd signálu ale eurosporty sú hrozné mam aj skylink a nezáleží odkiaľ som ide nám aj plustelka viac

Komentáre už nie sú povolené.