Reklama

Skylink začal pripájať k niektorým programom naspäť maďarské audio

Ešte začiatkom júna sme na našom portáli SatelitnáTV.sk informovali, že Skylink postupne odpája, na družici Astra 3B (23,5°E), od vybraných programov maďarské audio stopy. Ubehlo len niekoľko týždňov a teraz sme si zase všimli, že ich pripája naspäť. Konkrétne vrátil operátor maďarskú audio stopu k programom Viasat History, Viasat Nature a Spektrum HD. Zisťovali sme preto, z akého dôvodu sa tak deje.
Pokračovanie nižšie:

Maďarské audio sme pripojili na základe žiadosti vysielateľov. Niektorí maďarskí operátori využívajú náš signál ako záložnú distribúciu,“ objasnil pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá satelitnú platformu Skylink prevádzkuje. „My sme na call centrum nezaregistrovali ani jednu sťažnosť,“ dodal.

K dnešnému dňu je tak v ponuke Skylinku dostupných päť programov s maďarskou audio stopou (Spektrum HD, Viasat History, Viasat Explore, NGC (SD) a Auto Motor Sport HD).

Aktuálnu ponuku nielen platformy Skylink môžete nájsť v sekcii Frekvencie. Po kliknutí na každý program tiež veľmi jednoducho zistíte, aké audio stopy sú pripojené.

Mohlo by vás ešte zaujímať