Reklama

Skylink vydal nové VOP

Satelitná platforma Skylink, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť M7 Group, vydala v júni nové Všeobecné obchodné podmienky (VOP) pre zákazníkov na Slovensku a v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

Hlavnou zmenou v nových VOP, ktoré platia od 1. júna 2019, je predovšetkým vyladenie odstavca 11. Ochrana osobných údajov s ohľadom na aktuálne platné princípy GDPR a ďalej začlenenie špeciálnych podmienok pre internetovú službu Skylink Live TV do týchto Všeobecných obchodných podmienok. Okrem týchto hlavných zmien došlo aj k niekoľkým drobným doplneniam a opravám textu. Informoval dnes o tom operátor.

Nové Všeobecné obchodné podmienky Skylink vstupujú do platnosti pre nových užívateľov Skylinku od 6. 6. 2019 a pre súčasných užívateľov, ktorí uzatvorili zmluvu pred 6. 6. 2019 až od 6. 7. 2019.

Nové znenie Všeobecných obchodných podmienok Skylink pre Slovenskú republiku je vždy k dispozícii k nahliadnutiu alebo na stiahnutie na oficiálnej webovej stránke operátora.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. to tak skoro nebude až keď vypnú Irdeto a pojde len viacess

  2. Viki, Irdeto sa vypínať nebude. To by museli všetci zákazníci do jedného vymeniť svoje karty za nové Viaccess. Nie je na to dôvod.

  3. Tato „platforma“ radši ať už nic nevydává! Ať se na to už definitivně vykašlou a nechají se opravdu prodat nějakým investorem, který to myslí fakticky vážně! Pomalu to bude už rok, co se na lidi, kteří je ještě mají
    úplně vykašlali. Jsou již za zenitem a s HD totálně zaspali dobu!!! M7, PROSÍM VZEDEJNTE TO, NEMÁ TO UŽ ŽÁDNÝ SMYSL!!!

Komentáre už nie sú povolené.