Reklama

Skylink spustil nový internetový obchod

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy Skylink a freeSAT, spustila dnes nový internetový obchod pre slovenských a českých klientov. Zákazníkom v ňom ponúka vybavenie pre príjem satelitnej a internetovej televízie Skylink.
Pokračovanie nižšie:

Od pondelka 3.júna 2019 si môžu zákazníci v novom e-shope zakúpiť CAM modul, certifikovaný satelitný prijímač, satelitné komplety alebo multimediálny prehrávač Tesla Mediabox, ktorý umožňuje sledovanie internetovej televízie Skylink Live TV.

Zákazníkom, ktorí si objednajú satelitný komplet priamo cez nový e-shop, ponúka operátor zadarmo registráciu karty a v cene získajú navyše aj prvé 3 mesiace balíček Kombi.

Do ponuky e-shopu bol tiež novo zaradený multimediálny prehrávač pre sledovanie internetovej televízie Skylink TESLA MEDIABOX QX4 s predinštalovanou aplikáciou Skylink Live TV. Súčasne s nákupom prehrávača získa nový zákazník programový balíček Kombi na prvé 3 mesiace zadarmo. Toto riešenie je vhodné pre zákazníkov, ktorí nemôžu využiť aplikáciu Skylink Live TV vo svojom televízore alebo nemajú možnosť satelitného pripojenia.

Nový e-shop nájdu záujemcovia na adrese skylink.sk/eshop.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …a krasojízda pokračuje… totální delírium a zoufalství této platformy!

    1. Nemali začať špekulovať s Irdetom a všetkými tými nezmyslami. Aj tak je to celé postavené na Cryptoworxe. A navyše sa ukazuje poslednú dobu satelitný príjem z hľadiska údržby náročný. Internetový príjem ho onedlho vytlačí, ak bude vysielaný z družice a bez potreby paraboly.

    2. Internetový príjem z družice bez paraboly? Niečo mi ušlo, alebo nemáš šajnu, ako to v reálnom svete chodí?

    3. Re: Le Fu- Asi myslí tú šialenosť od Elona Muska – OneWeb. Verím, že z toho nič nebude. Znamenalo by to zamorenie priestoru nad Zemou 12.000 satelitmi a monopol jednej korporácie.

    4. tak to sme velice zvedavi co nam ti francuzi + prinesu do ponuky…totalny multikrypt z 0.8W, alebo stahovanie na 19.2?
      ak by do ponuky pridali aj nejake lepsie sporty a zopar movies, a prilis nedvihali cenu tak by to mohlo byt….ale aksa budu natahovat dalsie tri roky, tak vo velkych mestach ich fakt prevalcuje optika a na chudobnejsich vidiekoch zostanu taniere s co najlacnejsou ponukou…ak nejaka na trhu zostane a nebude monopol a handrkovanie o prava cezhranicneho vysielania…

  2. Len nie všade je „rýchly“ internet. Pri 3 až 5 Mbit/s to nebude stíhať. Sľubujú nám optiku v periférii nášho mesta aspoň desať rokov a stále nič. V centre sú i dve optiky úplne vedľa seba v zberačoch (kolektoroch). Hnevá ma, že pomalý internet po kovovom drôte je drahší než ten rýchlejší po sklenenom vlákne. Vôbec sa nezohľadňuje v cene za poskytovanie kvalita služby. 🙁

    1. My máme minimálne na dvoch sídliskách optické káble od piatich ISP – sranda je, že museli v priebehu asi roka a pol 5x rozkopať cesty a trávniky, lebo neboli schopní sa dohodnúť, spraviť jeden výkop a položiť chráničky naraz. 😀

    2. Over si dostupnosť LTE internetu (fixného). O2 má veľmi dobré pokrytie. Slabšie pokrytie, ale o niečo nižšie ceny má SWAN, či DSi Data (flexi.sk).
      Na sprivatizovaných metalických linkách bude Telekom „ryžovať“ dokiaľ sa dá, ale ďalší rozvoj je nepravdepodobný. Perspektívou do budúcnosti je optické pripojenie v husto osídlených oblastiach a LTE (bezdrôtové) pripojenie v redšie osídlených oblastiach (vidiek, periférie miest…). V Tvojom prípade má perspektívu LTE.

    3. Asi tak ako píše Milan. Len dodám, že sú dva druhy LTE: jedno je mobilné (smartfóny, LTE modemy…), využíva frekvencie 800, 1800 a 2600 MHz (perspektívne aj 900 a 2100 MHz, TDD aj 2300 MHz) a druhé fixné – označuje sa ako FWB LTE (FWB = fixed wireless broadband), prípadne FWA (fixed wireless access) a využíva frekvencie 3500 a 3700 MHz. O2 má v ponuke obidva druhy (mobilné LTE je označované ako „Internet na doma biely“, ostatné sú FWB LTE), Swan má len FWB LTE, okrem nich a firmy DSi Data ponúka pripojenie rovnakou technológiou aj Slovanet a dokonca myslím, že aj Towercom. Čo sa týka metalických liniek, ešte sa nedá jednoznačne povedať, že ich ďalší rozvoj je nepravdepodobný, keďže Telekom nie tak dávno investoval do nových DSLAM. Ale samozrejme, že optika má nad metalickými vedeniami vo všetkom navrch – šírka pásma, útlm signálu, žiadne presluchy, životnosť…

  3. Maju to tam vsetko predrazene. Modul som kupoval pod 40 eur a ani ho maju cez 52.

  4. pod 40€ si mohol kupovať modul Irdeto nie tento Viaccess

Komentáre už nie sú povolené.