Reklama

DIGI TV so špeciálnou zľavou pre nových klientov

DIGI TV spustila od júna letnú kampaň v rámci ktorej ponúka všetkým novým zákazníkom špeciálnu zľavu. Pri využití letnej kampane s dvojročnou viazanosťou tak dostanú všetci noví zákazníci až 6 zľavnených mesiacov za cenu 6,90 € mesačne pri balíku Štandard a cenu 9,90 € mesačne na prvých 6 mesiacov za vyšší balík Premium. Bežné ceny balíkov sú pritom 9,6 € (Štandard) a 13,6 € (Premium). Uvedená akcia platí pri zriadení satelitnej služby.
Pokračovanie nižšie:

Ešte výhodnejšie až 50% zľavy môžu získať záujemcovia pri káblovke po dobu 3 mesiacov pri využití balíčka Štandard a až na 6 mesiacov pri vyššom balíčku Premium. Pri oboch produktoch DIGI ponecháva benefit bezplatnej inštalácie služby, vďaka čomu môžu klienti ušetriť výdavky za zariadenie až do výšky 80 €.

Uvedené ceny platia pre nových zákazníkov od 1. 6. 2019 do 14. 8. 2019 pri využití letnej kampane s 24-mesačným obdobím viazanosti na využívanie zvolenej služby.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A my, ktori si platime uz niekolko rokov poctivo ako mule, my si nezasluzime nejaku podobnu zlavu?

  2. Typicke telekomacke. Par mesiacov zlava, hlavne sa ale na dva roky zaviazat. Ani Digisporty ma nepresvedcili, aby som im znova platil. Skoncoval som s nimi v case, kedy sport2 nebol v ponuke a kedy si zacali uctovat prenajom boxov. Nuz mili digiteveaci, stale ste mimo. Telekom uz nikdy. Ani ten prezleceny za digi.

Komentáre už nie sú povolené.