Reklama

Zmeny v terestriálnej platforme Tečko, pribudol nový balík Kombi

Východoslovenská terestriálna platforma Tečko, ktorá pokrýva svojim signálom okresy Košice, Michalovce a Sobrance, rozšírila svoju ponuku o programový balík s názvom Kombi.
Pokračovanie nižšie:

Nový balík spája programovú ponuku súčasných balíkov Základ, Adam a Eva a zákazníci zaň zaplatia 6 € mesačne. Doterajšie balíky Adam a Eva zostávajú aj naďalej v ponuke samostatne za 4 € mesačne.

Okrem toho došlo v poslednom období aj k úprave programového rastra. Operátor vyradil z ponuky v Michalovciach regionálnu TV Mistral a nahradil ju hudobnou Óčko Star.

GeCom šíri programy prostredníctvom dvoch miestnych DVB-T vysielačov v Michalovciach na kanáloch 28 (530 MHz) a 32 (562 MHz), ako aj v Košiciach na kanáloch 32 (562 MHz) a 34 (578 MHz). Všetky programy sú kódované systémom Conax a preto je pre ich príjem potrebná dekódovacia karta, ktorú je možné zakúpiť priamo u operátora.

Podľa aktuálneho cenníka má Tečko v súčasnosti päť programových balíčkov: Základ, Adam, Eva, Kombi a Adult. Prvý menovaný balík je dostupný zákazníkom za 20 € na rok, Adam a Eva sú po 4 € mesačne, Kombi za 6 € a Adult za 1 € mesačne.

Programová ponuka platformy Tečko:

Základ:
Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, TV JOJ HD, ČT1, ČT2, Óčko, Prima Plus, Nova International, TA3.

Adam:
Všetky programy zo základného balíka + NOVA Sport 1, NOVA Sport 2, TravelXP, F&H, History, Retro

Eva:
Všetky programy zo základného balíka + JOJ Cinema, National Geographic, National Geographic Wild, Jojko, Nickelodeon, Mňam

Kombi:
Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, TV JOJ HD, ČT1, ČT2, Óčko, Prima Plus, Nova International, Óčko Star, NOVA Sport 1, NOVA Sport 2, TravelXP, F&H, History, Senzi(MI)/Retro(KE), JOJ Cinema, National Geographic, National Geographic Wild, Rik, Nickelodeon, Mňam

Adult:
Dorcel TV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.