Reklama

TV JOJ má novú mobilnú aplikáciu, ponúka live stream aj archív

Slovenská komerčná televízia JOJ prináša pre divákov novú bezplatnú mobilnú aplikáciu, ktorá je dostupná ako pre zariadenia s operačným systémom Android, tak aj iOS.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka aplikácii TV JOJ sa diváci dostanú veľmi jednoducho k svojim obľúbeným seriálom, reláciám vlastnej tvorby či dokonca živému vysielaniu vybraných staníc JOJ Group – JOJ, PLUS, WAU a huste.tv. V druhej polovici roka plánujeme rozšíriť vysielateľ živé vysielanie aj o ďalšie stanice – detskú RiK a filmovú JOJ Cinema. Tieto programy však už budú za poplatok. Bonusom aplikácie je možnosť tvoriť si skupiny, kam si zaradíte svoje obľúbené programy, ktoré nájdete na jednom mieste.

Som nesmierne rád, že môžeme našim užívateľom predstaviť našu novú, zdokonalenú aplikáciu. Podľa našich prieskumov si viac ako 80 % divákov rado pozrie svoj obľúbený program prostredníctvom mobilu. Z toho sme vychádzali aj pri dizajnovaní aplikácie. Chceli sme, aby bola pre našich divákov vizuálne aj technologicky zaujímavá. Od aplikácie očakávam, že bude prvým nástrojom na používanie nášho obsahu ako second screen,“ hovorí riaditeľ Úseku Nových médií Roman Neuschl.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ano funguje to parádne zajtra vyskúšam huste nebolo ešte nič live

Komentáre už nie sú povolené.