Reklama

Digitálnu TV od UPC využíva viac ako 171 tisíc zákazníkov

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia, ktorá je súčasťou Liberty Global, evidovala v prvom štvrťroku 2019 ďalší rast predaja svojich digitálnych služieb.

Operátor pokračuje v investíciách do rozširovania optickej siete – podporili nárast počtu domácností, ktoré boli na konci 1. štvrťroku pripojené na giga-ready širokopásmovú sieť UPC v Slovenskej republike, na celkových 600 300 domácností, čo je o 8 600 viac v porovnaní s 1. štvrťrokom 2018.
Pokračovanie nižšie:

Počet zákazníkov TV služieb na konci marca tohto roku dosiahol 171 300, t.j. o 3 500 viac oproti prvému štvrťroku 2018. Lákadlom pre nových klientov má byť pridávanie HD staníc do ponuky digitálnej televízie, ako i do ponuky mobilnej Horizon Go. Operátor tiež obohatil v poslednom období aj funkciu TV Archív o 7 nových staníc. Celkovo tak v TV Archíve, ktorý ponúka možnosť pozrieť si obľúbené relácie až 7 dní spätne, zákazníci spoločnosti nájdu už 60 programov.

Martin Miller, generálny riaditeľ UPC Česká a Slovenská republika:
Spoločnosť UPC má za sebou úspešný prvý štvrťrok, v ktorom vykázala nárast v predaji služieb vo všetkých segmentoch. Dosiahli sme veľmi solídne výsledky aj vďaka neustálemu skvalitňovaniu ponuky zákazníckych služieb a produktov, vrátane pokračujúceho zvyšovaniu rýchlostí, poskytovaniu špičkových zariadení pre zákazníkov a rozširovaniu TV ponuky. Samozrejme, pokračujeme tiež v rozširovaní našej giga-ready siete, ktorá je už dostupná pre viac než 600 000 domácností po celom Slovensku. V tomto trende budeme pokračovať aj v nadchádzajúcom období, v súlade s našim sloganom ʻUžite si každú chvíľuʼ, s cieľom poskytovať našim zákazníkom tie najkvalitnejšie služby, na najvyššej úrovni.

Spoločnosť UPC evidovala na konci marca tohto roku výrazný rast aj v segmente užívateľov internetových a telefónnych služieb. V 1. štvrťroku 2019 narástol predaj internetových služieb na celkovo 138 500, t.j. o 5 000 služieb viac v porovnaní s rovnakým obdobím pred rokom. Telefónne služby dosiahli na konci 1. štvrťroku 86 100, čo je o 5 100 viac než na konci prvého štvrťroku 2018.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Kto máte UPC internet? Aká je vaša spokojnosť: rýchlosť vs. poplatky ?

Komentáre už nie sú povolené.