Reklama

ČRo spustil špeciálne športové rádio so zameraním na MS v hokeji

Český rozhlas (ČRo) ponúkne poslucháčom informácie z MS v hokeji nielen na hlavnom okruhu „ČRo Radiožurnál“, ale aj špeciálnej digitálnej stanici „Radiožurnál – Sport“, ktorá odštartovala dnes 10. mája 2019 a bude k dispozícii až do konca mesiaca.
Pokračovanie nižšie:


Radiožurnál – Sport bude vysielať 12 hodín denne, poslucháčom ponúkne celkovo štyridsať priamych prenosov, dva športové rozhovory denne alebo stovky reportáží. Vysielanie bude zabezpečované z Prahy, okrem popoludňajšieho a večerného bloku, kedy sa bude vysielať priamo z Bratislavy. Strieborné mobilné štúdio R-stream nájdu fanúšikovia vo FanZone šampionátu na Trnavskom mýte.

Špeciálne športové rádio si môžu naladiť poslucháči prostredníctvom DAB+ vysielačov, v aplikácii iRadio ako aj na oficiálnej webovej stránke ČRo. Vysielanie prostredníctvom internetu je však k dispozícii iba poslucháčom z ČR. „Ospravedlňujeme sa, ale vlastník vysielacích práv zakazuje Českému rozhlasu šíriť obsah mimo územia Českej republiky.“ informuje ČRo na svojej web stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. O 16:30 hod. vypadávala trasa na SAT, nefungovali cez satelit programy ČT aj Šlágr vypadával, podľa tejto mapy je v Prahe silná búrka: lightningmaps.org

Komentáre už nie sú povolené.