Reklama

Zákazníci Plustelky si môžu vyskúšať príjem programov z doplnkového balíka

Od 15. apríla si môžu všetci zákazníci terestriálnej platformy Plustelka vyskúšať príjem programov z balíka Plustelka Viac. Towercom sa rozhodol sprístupniť programy z tohto doplnkového balíka až do konca mesiaca pre všetkých súčasných aj nových zákazníkov s aktívnym balíčkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Pokiaľ ste teda v pokrytí signálom Plustelka Viac a spĺňate vyššie uvedenú podmienku, môžete dočasne sledovať aj osem programov z toho doplnkového balíka. Konkrétne ide o programy FilmBox, Epic Drama HD, Travel Channel HD, FilmBox Premium HD, Ceskoslovensko HD – Be2Can HD, TV Paprika a FightBox HD

Programy z balíka Plustelka Viac šíri k dnešnému dňu 18 miestnych DVB-T2 vysielačov po celom Slovensku. V najbližších mesiacoch majú pritom postupne pribúdať ďalšie. O každom z nich vám samozrejme budeme, na našom portáli SatelitnáTV.sk, už tradične prinášať detailné informácie. Kompletný zoznam vysielačov aj s ponukou multiplexu nájdete v sekcii Vysielače.

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 12 mesiacov. Podmienkou je samozrejme, aby mali možnosť prijímať ako štvrtý celoplošný multiplex, tak aj jeden z miestnych multiplexov, ktorý šíri špeciálny balíček programov Plustelka Viac.

Okrem ochutnávky programov z balíka Plustelka Viac pripravil Towercom promo aj pre ostatných divákov. Od dnes je preto k dispozícii voľne (FTA) program Viasat History.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V Plustelke Viac sa objavila aj TV Senzi. Ide FTA. Vieme o tom niečo? redakcia? Ď

    1. Prišla mi aj SMS od Plustelky: Vážený zákazník pripravili sme pre Vás novú hudobnú stanicu Senzi do balíka Plustelka Viac za nezmenenú cenu. Pre príjem si prosím prelaďte Vaše prijímače. Prajeme príjemné sledovanie.

  2. Pre Novú Baňu a Žarnovicu je to 0.bodov…Nie je pokrytie.Dík.

  3. Hudobná stanica Senzi vysiela v Martine na Kanály 41 a Frekvencíí 634 Mhz .

  4. Mne prišla včera táto SMS: https://1url.cz/SMkPg

    1. Asi to chcú spustiť naraz K23 MUX 4 a K36 Plustelka Viac

  5. Asi niekto si robí srandu ? Plusteka viac nejde chytať od Nitry 15 km ani Topoľčany aký to má význam pre koho šíria signál a za čo berú veľké peniaze hanba Towercom

    1. Nie, normálne to ide. Treba mať len normálnu anténu vonku a hlavne v správnej polarizácii.

    2. Asi robíš niečo zle … PlustelkaViac z Nitry K36 ide aj v Žlkovciach (30km) alebo v Naháči (45km) na štandartnú aktívnu LPA (Iskra P-28)

  6. ja by som musel dat este jednu antenu na plustelku viac nakolko som z trstina a signal prijimam z nitry zobor a kanal 49 z Trnavy je zas z ineho smeru ale ide skušal som v pohode lenže rozbočovače a ine veci nemienim kvoli tomu zas kupovat stači štandart plustelka ale čechov by som chcel

    1. hmm, čechov ? … treba postaviť v Bíňovciach na ihrisku reklamný bigboard, nech sa signál vráti späť, lebo tam v pohode idú 26,28,29 a 40 (aj 59 sem- tam, ale rušička Bohunice funguje a aj tak to skončí k 07/2020)

    2. pre mudrlant:

      a najlepšie celý kovový – plechový billboard, aby vám to odrážalo signál späť – na spôsob vykrývača, ale pasívneho.

  7. ze by ste poriesili v prvom rade pokrytie a potom mozte pytat peniaze za nieco co ide aj naladit nemyslite?….

Komentáre už nie sú povolené.