Reklama

Viasat Nature na pár dní voľne v DVB-T

Od štvrtka 11. do pondelka rána 15. apríla bude možné prijímať cez anténu voľne dokumentárny kanál Viasat Nature, ktorý je štandardne kódovaný systémami Irdeto a súčasťou platformy Plustelka.
Pokračovanie nižšie:

V rámci ochutnávky bude vysielať Viasat Nature nekódovane a to ako v druhom, tak aj vo štvrtom celoplošnom multiplexe. V druhom multiplexe bude program iba dočasne a to na špeciálnej pozícii Viasat Nature Promo (bývalá pozícia infokanálu), kde nahradí sesterský kanál Viasat Explore.

Štandardne je program Viasat Nature kódovaný systémami Irdeto a súčasťou štvrtého multiplexu, ktorý už vysiela v novom štandarde DVB-T2. K programu sú pripojené dve audio stopy – česká a maďarská. Obe sú vo formáte AAC. Na promo pozícii je však aktívna iba jedna audio stopa.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zervraj „darovanemu konovi na zuby nepozeraj“ ale tento program nema nic s dokumentami. to je reality show kanal…dnes som to rano zapol a nejaky zachrancovi maciek (tedy kocek, ty vole) tam boli.

  2. Je to podobný kanál ako Animal Planet, Nat Geo Wild. A čo by si tam chcel vidieť?, Veď je to dokumentárny kanál alebo sa mýlim???????

    1. Zetor: menej dokusoaps, reality shows a podobného bulváru, viac ozajstných dokumentov. Toto by sme chceli vidieť.

Komentáre už nie sú povolené.