Reklama

Odštartovala Lala TV, dostupná je v dvoch verziách

Od dnes je na slovenskom a českom trhu dostupná nová detská televízia Lala TV, ktorá sa zameriava na detské pesničky. Nový projekt, za ktorým stojí Marcel Dekanovský a dodávateľom obsahu je známy slovenský producent Peter Núñez, sa v priebehu apríla objaví v programovej ponuke operátorov a platforiem Magio TV, Magio Sat, Magio GO, DIGI TV, freeSAT SK, freeSAT CZ, ANTIK TV, Tango TV, SWAN, Slovanet, Martico, T-Mobile CZ či O2 TV CZ.
Pokračovanie nižšie:

Lokálna stanica, ktorá by v slovenčine vysielala pôvodné pesničkové programy pre deti v predškolskom veku, na trhu chýba. Potenciál je pritom obrovský. Dokazujú to čísla sledovanosti podobných videí na Youtube, kde počty vzhliadnutí dosahujú milióny,“ priblížila riaditeľka spoločnosti AXOCOM Erika Luzsicza s tým, že väčšinu programu bude tvoriť vlastný obsah, iba z menšej časti bude akvizičný.

V porovnaní s voľne dostupným obsahom na internete prináša kvalitu a pohodlie dlhodobo zostaveného programu. Naviac ide o bezpečné prostredie pre deti, a to bez nečakanej reklamy či hrozby nevhodného obsahu. V tomto veku sa deti cez pesničky radi učia nové veci a svet spoznávajú zábavnou formou,“ doplňuje režisér a producent Peter Núñez, ktorý je tiež dodávateľom obsahu pre hudobné kanály Senzi a Folklorika.

Ako bude vyzerať program Lala TV?

Naplánovaný je tak, aby vystihoval dennú rutinu malých detí. Vysielanie začne každý deň od 5. hodiny ranným programom Ranné vtáča. Naopak posledný je plánovaný od 22. hodiny, a to program Malí nezbedníci. Skoré ranné a neskoré večerné vysielanie je teda určené deťom, ktoré toho veľa nenaspia. V priebehu dňa sa následne vysielajú rôzne bloky pesničiek. Keďže má Lala TV aj edukatívny charakter, nechýba program Sing a Song venovaný pesničkám v angličtine.

Prečo našla Lala TV inšpiráciu práve na internete? Pesničky pre najmenšie deti spievajú hlavne neznámi tvorcovia, ich sledovanosť na internete však dosahuje miliónové čísla. Český profil „Čiperkovia“ má 81 tisíc odberateľov a takmer 100 miliónov vzhliadnutí. Približne tri roky starý kanál Pesničky pre deti má cez 30 tisíc fanúšikov a 23 miliónov vzhliadnutí. Napríklad BibiBum existuje viac ako rok, ale už sa môže pochváliť počtom 100 miliónov vzhliadnutí na internete. Naviac dáta ukazujú, že predaje pesničiek pre deti majú dokonca vyššie čísla, ako majú známe tváre šoubiznisu.

Lala TV bude k dispozícii ako na slovenskom, tak aj českom trhu. Vysielateľ sprístupní program v dvoch verziách – slovenskej a českej.

TV Program stanice Lala TV na prvý deň vysielania:

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
LALA TV01.04.201905:00MALÍ RANOSTAJI
Pesničky pre malých ranostajov, ktorým sa už nechce spať.
LALA TV01.04.201907:00JA SOM BUDÍK BUDÍČEK
Pesničky, ktoré pomôžu deťom vstať a začať nový deň.
LALA TV01.04.201908:00SING A SONG
Spievame len a iba po anglicky!
LALA TV01.04.201909:00IDE PIESEŇ DOKOLA
Hráme tie najkrajšie detské pesničky pre najmenšie detičky.
LALA TV01.04.201912:00HVIEZDY A HVIEZDIČKY
Zaspievame si spoločne najobľúbenejšie pesničky televízie LALA TV.
LALA TV01.04.201913:00IDE PIESEŇ DOKOLA
Hráme tie najkrajšie detské pesničky pre najmenšie detičky.
LALA TV01.04.201916:00HVIEZDY A HVIEZDIČKY
Zaspievame si spoločne najobľúbenejšie pesničky televízie LALA TV.
LALA TV01.04.201917:00SING A SONG
Spievame len a iba po anglicky!
LALA TV01.04.201918:00IDE PIESEŇ DOKOLA
Hráme tie najkrajšie detské pesničky pre najmenšie detičky.
LALA TV01.04.201919:00HVIEZDY A HVIEZDIČKY
Zaspievame si spoločne najobľúbenejšie pesničky televízie LALA TV.
LALA TV01.04.201920:00IDE PIESEŇ DOKOLA
Hráme tie najkrajšie detské pesničky pre najmenšie detičky.
LALA TV01.04.201921:00SING A SONG
Spievame len a iba po anglicky!
LALA TV01.04.201922:00MALÍ NEZBEDNÍCI
Pesničky pre deti, ktoré už mali dávno spať.

Kompletný program novej detskej stanice Lala TV nájdete v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nic moc teda. Tie animovanie klipy su bieda. Som cakal interpretov ako Jaros, Fiha tralala, Tanculienka, Spievankovo…

    1. Ňuňéz objavil emeriku 🙂 a deti o to ani nezakopnú, zase ďalšia práčka peňazí !! Keď tam budú dávať také pí*ovny ako na Ťuki „čítanie na dobrú noc prestarnutou Studenkovou“ tak to nemusia ani spúšťať. Je 21 storočie a aj rozprávky sa tomu prispôsobili, len podaktorí čo potrebujú neustále dosadzovať svojích ľudí to nepochopili..a preto Nickelodeon a Cartoon Network bude mať vysokú sledovanosť, ale telekom do mesiaca vydá tlačovú správu ako Lala tv porazila všetky detské stanice, tak ako oblbuje ze BBC Earth s Folklorikou zdecimoval celý ich raster

  2. Ja mám Skylink aj mňa sa to zatiaľ netýka dufám že to Skylink dá bez CAID 0D96 aby som to ja nemusel ladiť.

  3. Od dnes už aj v Telekom Magio IPTV,vrátane iných noviniek:Óčko Expres,Óčko Black,ORF2.

Komentáre už nie sú povolené.