Reklama

FilmBox bude dostupný v HD, pribudne československá filmová klasika

Platený filmový kanál FilmBox pridá už od tohto mesiaca do svojej ponuky viacero nových titulov hollywoodskej aj európskej produkcie a od mája po novom aj československú tvorbu. Okrem toho sprístupní operátorom konečne aj HD verziu.
Pokračovanie nižšie:

Mnoho divákov už má prístup k nášmu kanálu. Teraz jeho programovú skladbu rozširujeme o niekoľko nových titulov a ponúkame ho vo vyššej kvalite obrazu. Tieto zmeny majú z neho urobiť jeden z najsledovanejších kanálov na českom trhu,“ povedal Tamás Fülöp, výkonný riaditeľ pre región CEE spoločnosti SPI International / FILMBOX.

Od mája prinesie FilmBox legendárne komédie, ako Adela ešte nevečerala, Ať žijí duchové, Postřižiny alebo Hoří, má panenko, rovnako ako pôsobivé drámy Dobrí holuby sa vracajú, Všetci dobrí rodáci či Spalovač mrtvol. Z československej novej vlny konca šesťdesiatych rokov uvedie FilmBox aj ďalšie nezabudnuteľné snímky ako Skřivánci na niti, Obchod na korze, Adelheid, Rozmarné léto alebo Ostro sledované vlaky. Kompletný program stanica môžete nájsť v našom TV Programe.

Medzi stovkami filmových titulov z hollywoodskej produkcie sa na FilmBox okrem iného objavia vybrané hity štúdií Miramax a Paramount Pictures. V rámci novej licenčnej zmluvy uvedie FilmBox kultové snímky režiséra Quentina Tarantina, oba diely trhákov Kill Bill, Kill Bill 2 či gangsterky Pulp Fiction a Jackie Brown. Filmoví fajnšmekri sa môžu tešiť aj na exploitačný horor Od súmraku do úsvitu, ktorý podľa Tarantinovho scenára nakrútil jeho partner Robert Rodriguez.

Na základe novej zmluvy s Kino Polska TV SA, dcérskou spoločnosťou SPI International, prichádza tento rok na obrazovky stanice FilmBox aj hollywoodska klasika ako Búrlivé dni s Tomom Cruisom a Nicole Kidman, Hellboy dvojnásobného oscarového vizionára Guillerma Del Torro, Terminál v réžii Stephena Spielberga s Tomom Hanksom a Catherine Zeta-Jones v hlavných úlohách, Talentovaný pán Ripley v podaní Matta Damona či oscarové snímky Frida, Návrat do Cold Mountain a Americká krása.

Medzi ďalšie snímky, ktoré tento rok prichádzajú na obrazovky FilmBox, patria tiež obľúbené komédie, ako sú prvé tri filmy série Scary Movie, obe dobrodružstvá zvieracieho detektíva Ace Ventura alebo Starsky & Hutch s Benom Stillerom, Owenom Wilsonom a Snoop Doggom. Z hollywoodskych blockbusterov uvedie FilmBox okrem iného drámu Let Roberta Zemeckisa s Denzelom Washingtonom v hlavnej úlohe alebo komédie Zoolander a Zoolander No. 2 s Benom Stillerom v hlavnej úlohe aj režisérskom kresle.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dúfam že tá HD verzia bude s čiernymi pásmi po bokoch.

    1. Ak sa bude vysielať starší film vo formáte 4;3, tak takmer určite. Volá sa to pillarbox a je to štandardný spôsob.

  2. Ani UPC ju nepridá do svojej ponuky a trvá na tom že nič také ako HD verzia Filmbox neexistuje.

Komentáre už nie sú povolené.