Reklama

TV JOJ vysiela už sedemnásť rokov, v roku 2002 nahradila vtedajšiu TV Global

Komerčná televízia JOJ oslávi v sobotu 2. marca 2019 už svoje 17. narodeniny. Bolo to presne 2. marca 2002, kedy TV JOJ nahradila vtedajšiu TV Global, ktorá združovala niekoľko lokálnych televízií po celom Slovensku a vysielala ako cez terestriálne vysielače, tak aj cez satelit. Televízia odštartovala svoje vysielanie o 19. hodine hlavnou spravodajskou reláciou Noviny, hneď na to nasledoval priamy prenos finále súťaže krásy Miss Universe Slovenskej republiky 2002.
Pokračovanie nižšie:


Prvým generálnym riaditeľom televízie JOJ bol Richard Rybníček, ktorý ani nie po roku odišiel na post generálneho riaditeľa do verejnoprávnej STV, riaditeľom TV JOJ sa potom stal Milan Kňažko. Na poste generálneho riaditeľa TV JOJ sa ešte vystriedali Richard Flimel a František Borovský. Od 20. februára 2014 je riaditeľom TV JOJ Marcel Grega.

Televízia JOJ je dnes už súčasťou veľkej rodiny JOJ Group, ktorá je jediným celoslovenským komerčným hráčom na našom trhu a zároveň pôsobí aj na českom mediálnom trhu. Vo svojom portfóliu má 7 televíznych staníc (JOJ, PLUS, WAU, RiK, Ťuki TV, JOJ Cinema a JOJ Family) a 20 internetových portálov. Po dokončení akvizície spoločnosti Československá filmová společnost, s.r.o., pribudnú do portfólia JOJ Group televízne stanice CS film, CS mini, Horor film, War TV, Kinosvět a online videoportál Film popular.

Do 18. roka svojho vysielania vstupuje JOJka s novými projektami. Už zajtra – presne na svoje narodeniny – odštartuje novú kvízovú show LUCKY ROOM – Izba plná peňazí. Špeciálny štart mimoriadne zábavnej a napínavej show, v ktorej má každý šancu vyhrať veľké sumy peňazí, odvysiela TV JOJ v sobotu o 20:35 hod. a od ďalšieho týždňa bude show súčasťou jej access prime slotu, čiže od pondelka do štvrtka o 17:45 hod. V piatkový podvečer bude divákov v marci zabávať skvelá show Pošli ďalej, ktorá štartuje už dnes o 17:30 hod.

V utorok 5. marca sa na obrazovky JOJky vráti obľúbený rodinný komediálny seriál Prázdniny, ktorého premiérová tretia séria bude vo vysielaní každý utorok o 20:35 hod. Hneď po Prázdninách si diváci určite nenechajú ujsť ani v súčasnosti veľmi úspešný hit od našich západných susedov – český seriál MOST!, takisto každý utorok o 22:00 hod. na JOJke.

Do aprílovej programovej štruktúry už teraz pripravuje televízia JOJ novú gameshow Rozum v hrsti, licencovaný formát Golden Brain od spoločnosti Fremantle. Moderátori Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval v originálnej show preveria „mozgy“ známych celebrít a aj pomocou interaktívnej LED podlahy zistia, ako funguje ich pamäť, logika, reč, postreh či orientácia v priestore.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jojka je u dnes odpad kedysi som najradšej pozeral na Jojke Panelák, Profesionáli, teraz je to odpad, už ani Nikto nie je dokonalý nie to čo bývalo kedysi mohlo to ostať na Markíze Aj múdri schybí bolo lepšie.No čo už doba sa mení.P.S TV Global si nepamätám.

    1. Mafstory, Profesionáli alebo relácia Extrém, moderoval ju Bičan. Mala totiž dobrú vsuvku, seriál Stargate SG-1.

    1. Väčšina kritiky je oprávnená. Ale aby si nepovedal, tak mám aj dobré slovo pre Jojku: aspoň v DVB-T nespoplatnila svoje reklamou zamorené vysielanie, na rozdiel od Mrdkízy.

  2. Vdaka psovi Sarikovi nie som odkazany na tento reklamny odpad.

  3. Aspoň vo vyrocie by si mohli odpustiť reklamy. To by bol darček pre divákov.

    1. Prave ako darček pre svojich divákov mali pustat reklamu 24hodin a neprerušovane.

  4. žiaľ nezabalia nakoľko väčšina tento brak potrebuje k životu

Komentáre už nie sú povolené.