Reklama

Towercom odpojil TUTY TV a Brno TV na družici Astra 3B (23,5°E)

Slovenský operátor Towercom odpojil zo svojej vlastnej kapacity, na družici Astra 3B (23,5°E), programové pozície po TUTY TV a Brno TV. Okrem toho došlo konečne už aj k premenovaniu programovej pozície Barrandov Plus HD na správny názov Barrandov Krimi HD. Všetky uvedené zmeny prebehli v posledných dňoch na frekvencii 12 363 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Brno TV sa objavila na družici Astra 3B (23,5°E) začiatkom novembra 2018 ako FTA stanica. Vo vysielaní prinášala programy zamerané na lifestyle, vzdelávanie, šport či hobby. Vo večerných hodinách bola zase dostupná divákom relaxačná hudba. Televízia však po približne mesiaci šírenie cez satelit prerušila. Dôvody nie sú známe, oficiálne sa totiž k tejto téme vôbec nevyjadrila.

TUTY TV bol detský TV kanál, ktorý ukončil v utorok 12. marca svoje vysielanie z ekonomických dôvodov. Na satelite Astra 3B (23,5°E) bolo vysielanie dostupné od 1. júna 2017, prístup k nemu mali iba zákazníci satelitného operátora Skylink. Program bol totiž kódovaný.

Barrandov Plus sa premenoval na Barrandov Krimi ešte začiatkom februára tohto roku, na družici Astra 3B (23,5°E) bola však programová pozícia doteraz stále pod starým názvom. K premenovaniu došlo až tento týždeň. Vysielanie stanice je kódované a prístup k nemu majú iba zákazníci satelitnej platformy Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať