Reklama

Na slovenskom a českom trhu ukončila vysielanie detská TV stanica

V utorok 12. marca presne o 12:00 ukončila svoje vysielanie TUTY TV. Stanica odštartovala 1. júna 2017. Vo vysielaní sa zameriavala na detských divákov vo veku od 4 do 14 rokov. V programe sa nachádzali animované rozprávky, vlastné programy, videá z YouTube a hudobné klipy.
Pokračovanie nižšie:


TUTY mohli prijímať diváci prostredníctvom vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj na bežnú anténu cez vysielače regionálnej siete 8 (RS 8) v rámci Českej republiky. Zo satelitných operátorov mali program v ponuke platformy Skylink, DIGI TV CZ a Magnet TV (Pantelio).

Dôvody pre naše rozhodnutie majú ekonomický charakter. Napríklad náklady na distribúciu signálu sú už teraz v regionálnej sieti RS8 Českých rádiokomunikácií v pomere cena/výkon veľmi vysoké. Navyše sa ukázalo, že v rámci systému DVB-T2 je pre menšiu súkromnú televíziu so zameraním na primárnu cieľovú skupinu deti a mládež budúcnosť z finančného hľadiska v podstate nemožná,“ komentoval ukončenie vysielania prevádzkovateľ TUTY TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je to velká škoda-už v počátku to bylo na hraně:původně měl být program nekódovaný a nakonec byl na SKYLINKu v ranečku DIGITAL.Toto je NÁHLÁ/RYCHLÁ SMRT.Takže z „neplacených“dětských už jen ČT:D

  2. A to neboli ani v Towertrolle, to by ešte len vdeli, tam by skončili po mesiaci…

  3. Tie rozprávky boli okrasné, chudátka deti… Tejto stanice nieje žiadna škoda, nejaký roboti a pod. čo je to za rozprávky, hnus…

    1. Pán je očividne mentálny atlét… „okrasné“, „chudátka“, „nieje“, „nejaký roboti“…

  4. Není to první dětská televize která skončila,předtím to byla Peterkova TV PÍSNIČKA.

  5. Žiadna škoda…

    V slovenčine je RIK a Ťuky (Ťuky len v Mágiu)

    V češtine je tu ČT:D (na západe SR dokonca FTA), Minimax, Nickelodeon, CS mini, DisneyChannel, Boomerang, Nick Jr. JimJam…

    Ja si myslím, že je toho dosť ….

  6. Nihil sum
    Mentálny atlét ste leda tak vy, keď komentujete obyčajný preklep… Stať sa to môže každému. Kanál o ničom a som rád, že skončil.

    1. Ale hneď 4 „preklepy“ v takom krátkom texte? Plus celkovo ten štýl… A pritom s obsahom súhlas, ten kanál bol naozaj o ničom.

  7. Pane Nihil sume, vy ste asi pán dokonalý… To ste asi jediný na svete, gratulujem.

    1. Ale kdeže, na svete sme až traja dokonalí, ale ďakujem pekne za gratuláciu. A teraz vážne: to ty si spravil chyby, tak sa nemáš čo urážať, keď už nemáš gule priznať si to.

  8. Nihil sume
    My sme si nepotykali to za prvé a za druhé, nechápem ľudí ako ste vy čo riešia takéto banálne veci ako sú preklepy. Mimochodom, ďakovať mi nemusíte, pekný deň.

Komentáre už nie sú povolené.