Reklama

Telekom prezradil aprílové novinky v Magio TV a Magio Sat

Od apríla sa rozšíri HD ponuka IPTV služby Magio TV, ako aj satelitnej platformy Magio Sat. Telekom dnes informoval médiá, že od 1. apríla zaraďuje do svojej satelitnej služby trojicu nových HD programov Viasat History, Viasat Nature a Viasat Explore, ktoré nahradia ich súčasné SD verzie. Všetky tri SD programy šíri aktuálne operátor na svojej vlastnej kapacite na družici Thor 7 (0,8°W), frekvencii 12 246 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Od 1. apríla budú môcť zároveň zákazníci operátora prijímať aj novú detskú hudobnú LaLa TV, za ktorou stojí režisér a producent Peter Núňez. LaLa TV má ponúknuť tvorbu interpretov ako Fíha Tralala či Miro Jaroš. Aktuálny program stanice nájdete samozrejme aj v našom TV Programe. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk má byť stanica k dispozícii na IPTV službe už v HD kvalite, na satelite bude iba v SD (SD/MPEG-4).

Sme radi, že môžeme byť medzi prvými operátormi, ktorí svojim zákazníkom ponúknu unikátny detský projekt LaLa TV. Prostredníctvom obľúbených melódii môžu predškolské deti spoznávať svet, abecedu, čísla i farby. Podobný hudobno-vzdelávací koncept veľmi dobre funguje aj pri našom exkluzívnom detskom kanáli TV ŤUKI,“ prezradil manažér Magio TV Andrej Miklánek.

Ďalšou novinkou pre deti je sprístupnenie obľúbeného Cartoon Network v HD kvalite na Magio IPTV. Zákazníci IPTV získajú zároveň aj prístup k hudobný kanálom Óčko Black a Óčko Expres. Naopak, koncom marca príde k ukončeniu vysielania českej dokumentárnej stanice DoQ, ktorá skončí na základe rozhodnutia jej prevádzkovateľa. Vypadne tak nielen z ponuky Magio TV či Magio Sat, ale aj ďalších TV služieb u iných operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Keď Satelit aj Digi môžu mať Prima Zoom HD, kedy sa dočkajú telekomáci platiaci zákazníci IPTV ?? Dokedy akože máme pozerať to vaše pribrzdené zaostalé a rozmazané sdčko ??

  1. bože moj dobrý..take novinky si mohli nechat..nič z toho sa nedá pozerat..naozaj nemáte niečo lepšie?

    1. Ako prvé by som navrhol zmeniť zákazníkom prijímače na Magio tv cez pevnú sieť lebo kvalita v HD rozlíšení je hrozna,ja osobné mám Magio tv len kvôli Digi športom je hanba aby televízia na Magio Go malá lepší obraz v HD rozlíšení od klasickej ip tv cez pevnú sieť !!!

  2. Mne tam chýba už iba poriadne scifi TV snád sa dožijem axn scifi chýba velmi

    1. To nie je Telekom schopné zakúpiť vysielacie práva LM ? Keď sa tak chvália akí sú dobrí ,nech teda dokážu že vedia pre svojich klientov urobiť aj to posledné.V Orange to zaplatili a majú celú LM pre seba.čo vy nato v Telekom?

  3. Paľo42@ súhlasím SD patrí do múzea,HD mal byť dávno štandard.Nezabudni však,že na IPTV stále platí obmedzenie 1xHD/1xSD-pri najnižšiom balíčku internetu.Takže naďalej musia opatrovať aj SD,inak by bola TV služba pre týchto zákazníkov nepoužiteľná.

    1. Ja som myslel to, že pred rokom pre Magiosat a Digi zaradili Prima Zoom HD.. káblovkárom vymenili odnože Primy do HD, len na tú najlepšiu Zoom akosi naschvál pozabudli 🙁

  4. Ja by som aj chcel prejsť z Telekom na Plustelku,ale ten archív vysielania cez OTTA je veľmi slabučký-nepoužiteľný.

  5. Digi sk cez satelit tieto programy nebudú týka sa to len magio sat,magio tv a digi cz cez satelit.Článok o tom jasne hovorí.Každá služba je samostatná a Telekom je vedúci

Komentáre už nie sú povolené.