Reklama

JOJ Group sa už stala majiteľom kanálov CS film, Horor film, War TV či Kinosvět

Slovenská produkčná, matka niekoľkých spoločností, ktoré sú držiteľmi licencií televíznych staníc JOJ Group, sa už stala novým majiteľom Československé filmové společnosti. Na základe rozhodnutia českej Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), v ktorom schválila prevod obchodných podielov Československej filmovej společnosti, s.r.o., na spoločnosť Slovenská produkčná, a.s., JOJ Group rozširuje portfólio svojich televíznych staníc o CS film, CS mini, Horor film, War TV, Kinosvět a online videoportál Film popular. Táto zmena bola dnes zapísaná do Obchodného registra a predaj podielov je tým zákonne uzavretý.
Pokračovanie nižšie:


Platené stanice CS film, CS mini a War TV spolu s free-to-air stanicou Kinosvět dosahujú spolu reach 257 000 divákov (celodenný reach v CS 15+ za obdobie 4.Q 2018; zdroj: ATO – Nielsen Admosphere). V Českej a Slovenskej republike si PayTV stanice predpláca viac než 1.8 mil. ľudí, FTA stanica Kinosvět pokrýva v Česku okolo 85 % populácie.

JOJ Gorup má tak aktuálne už vo svojom portfóliu 12 televíznych staníc (JOJ, PLUS, WAU, RiK, Ťuki TV, JOJ Cinema, JOJ Family, CS film, CS mini, Horor film, War TV a Kinosvět) a približne 20 internetových portálov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A môže Ochkaňa pchať do éteru ďalšie reklamy. 🙁

  2. Chlapci s JOJky zrušiť war,kinosvet a spraviť zvlášť csmini,film,horor na 24h

    1. KinoSvet staci vylepsit, kludne sa mozu inspirovat Prima Zoom-om. Na Sk by si nasla znacne % divakov. Dolezite je aby ta telka bola v zakladnom balicku. Drahšie balicky uz obsahuju podobne tv, tam by Jojkarska telka nezaujala.
      Uvidime co vyspekuluju.

    2. KinoSvět by museli prekopať od základov, lebo tie nezmysly, čo tam vysielajú, sa ani náhodou nedajú porovnávať s Primou Zoom. A War má tiež v programe kadejaké neseriózne kvázivedecké pseudo-dokumenty, bolo by treba prečistiť to a mohla by to byť schopná stanica.

  3. Nič horšieho nás nemohlo postretnúť.Pripravte sa obyvatelia teraz prídu dobyvatelia.

    1. Nevim čo sa toho stále bojíte JOJka to môže ešte vylepšiť s programom majú veľa českých ,slovenských filmov a pridal by so tam i seriály na csfilm

  4. Správne CS film by mohol vysielať tie seriály ktoré dáva JOJ Family.A mohli by dať aj Horor Film na 24 hodín denne alebo aspoň od 12.00 Do 04.00 a CS Mini by som dal od 06.00-20.00 a nech tam dajú tie staré ČeskoSlovenske rozprávky.dúfam že KINOSVĚT bude aj B Digi TV SK spolu s TV War.

Komentáre už nie sú povolené.