Reklama

DIGI predstavila jarnú kampaň a spustila eKonto, všetkým zákazníkom ponúka dočasne zadarmo HBO

DIGI Slovakia predstavila jarnú kampaň pre nových, ako aj súčasných klientov. Noví zákazníci môžu získať na dva mesiace programy HBO, vyšší balík Premium so zľavou na prvé mesiace, alebo mobilnú službu DIGI GO a to až na dva roky zadarmo. Operátor nezabudol ani na súčasných zákazníkov, tým ponúka nové zákaznícke eKonto a dočasný prístup k programom HBO na približne šesť týždňov zdarma. Nová jarná kampaň platí od 1. marca do 31. mája 2019.
Pokračovanie nižšie:


Pri voľbe balíčka Premium v prípade satelitnej TV s využitím jarnej kampane dostanú zákazníci bonus vo forme 50% zľavy z ceny balíčka na prvé 3 mesiace. Pokiaľ sa rozhodnú pre balíček 2PLAY, a teda k prémiovému televíznemu programu si zvolia aj internet, dostanú zľavu 6,80 eur z ceny balíčka po dobu troch mesiacov. Pre zákazníkov balíka Štandard má spoločnosť pripravený benefit ochutnávky vyššieho balíka Premium na prvé dva mesiace viazanosti.

Noví záujemcovia, ktorí využijú jarnú kampaň, získajú navyše aj prístup k mobilnej službe DIGI GO na 2 roky úplne zadarmo. Sledovať tak budú môcť zápasy anglickej Premier Leage, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A, či temperamentnej španielskej LaLigy kdekoľvek na svojom mobile či tablete.

Spolu s jarnou kampaňou spúšťa operátor aj novú zákaznícku zónu: eKonto. Vďaka nej zákazníci získajú prehľad o svojich platbách, faktúrach a jednoducho si budú môcť skontrolovať svoje využívané služby a doobjednať doplnkové televízne balíčky.

Začiatkom roka sa spoločnosti DIGI podarilo uskutočniť zdokonalenie internetovej služby pre svojich zákazníkov. „Sme radi, že vieme poskytnúť zákazníkom komfort kompletnej služby 2PLAY, a teda televíznej služby s internetom v jednom balíku. Verím, že zdokonalenie internetovej služby poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov,“ vyjadril sa Michal Mažár, marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Spoločnosť tak môže s radosťou konštatovať rozšírenie pokrytia poskytovanej siete pre väčšinu slovenských domácností.

HBO ako darček
S blížiacim sa vyvrcholením kultového seriálu Game of Thrones z produkcie HBO sa DIGI rozhodla priniesť svojim novým aj existujúcim zákazníkom možnosť byť súčasťou poslednej série. Existujúci zákazníci počas obdobia od 1.3.2019 do 15.4.2019 získajú odmenu v podobe programov HBO ako darček, vďaka čomu si budú môcť vychutnať prvú časť poslednej série seriálu. Stačí keď sa prihlásia cez eKonto, aktivujú si elektronickú faktúru a následne si zapnú balíček HBO.

Noví zákazníci pri využití kampane s viazanosťou dostanú na 2 mesiace balíček HBO ako darček. V oboch prípadoch bude aktivácia HBO balíčka podmienená aktivitou v eKonte.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Akurat ze to e-konto aktualne nefunguje. Nie je mozna ani registracia, ani prihlasenie.

  2. Ano už ide,len neviem najsť ako si objednať,aktivovať doplnkové televízne balíky napr.Extra HU,HBO

  3. Prihlasovací email je v zlom formáte, aký email použiť ?

  4. Všimol som si dneska že nemáme History HD om, čo ho vyradili?

  5. Áno skúšal som a zmizli stanice na číslach 97,98,99

    1. Tak musis este raz. Zle ti nacitalo zoznam stanic. Nechaj to aspon 10 minut vypnute.

  6. Stačí keď sa prihlásia cez eKonto, aktivujú si elektronickú faktúru a následne si zapnú balíček HBO. Nefunguje to.

  7. vôbec to nefunguje ani po refreši a nahradení zabudnutým heslom.mam čakať 24 hodíntak mi povedala operátorka ak nepôjde mam volať v11.3

  8. Zaregistrujte sa zadaním prístupových údajov – číslo zmluvy, vaše meno a priezvisko
    Na mobilné číslo, ktoré ste uvádzali pri vašej objednávke služby, dostanete potvrdzujúcu SMS s overovacím kódom, ktoré vám po zadaní povolí prístup k vytvoreniu hesla na prihlásenie
    Do konta sa prihlásite zadaním vášho emailu a hesla, ktoré ste si vytvorili
    Po zadaní správnych prístupových informácií sa vám zobrazí hlavná stránka eKonta
    Na hlavnej stránke sa vám zobrazia aktívne, využívané služby a taktiež možnosť doobjednania si balíčka HBO
    Na aktiváciu balíčka HBO je potrebné mať zvolenú elektronickú formu fakturácie – eBill
    Kliknite na možnosť aktivovať balíček HBO Promo Jar 2019
    Po odsúhlasení podmienok a žiadosti prebehne SMS overenie
    Následne potvrdením vám bude aktivovaný v priebehu 24 hodín
    Po uplynutí doby platnosti využívania balíčka HBO ako darček, vám bude spoplatnený podľa aktuálneho cenníka. Balíček si môžete kedykoľvek pohodlne vypnúť v eKonte

Komentáre už nie sú povolené.