Reklama

ANTIK Sat pridal do ponuky dva české a jeden športový program

Predplatitelia služby ANTIK Sat môžu sledovať od marca viac televíznych staníc. Po preklopení až 12-tich programov do HD v polovici februára, ide tak už o ďalšie obohatenie programového rastra v pomerne krátkej dobe. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je novinkou v ponuke slovenský športový kanál Arena Sport 1 vo vysokom rozlíšení (HD), ako aj dvojica českých programov Prima Krimi a Prima MAX HD. Všetky tri programy sa objavili v programovom rastri operátora v piatok 1. marca 2019. Pokiaľ sa vo vašom boxe ešte uvedené stanice nenachádzajú, je potrebné obnoviť zdroje (v hlavnom menu), alebo reštartovať box. Užívatelia vlastných satelitných prijímačov si môžu nové programy naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.
Pokračovanie nižšie:


České programy Prima Krimi a Prima MAX HD sú šírené na družici Eultesat 16A (16°E) z frekvencie 11 055 MHz, športový kanál Arena Sport 1 HD je k dispozícii z frekvencie 11 366 MHz. Všetky tri programy vysielajú v kodeku MPEG-4 (H.264) a sú kódované systémami Conax (ANTIK Sat) a Irdeto (Orange TV).

Arena Sport prináša vo vysielaní čínsku, argentínsku, holandskú, druhú anglickú, ako aj rakúsku a ukrajinskú futbalovú ligu. Fanúšikov motošportu potešia zase prenosy z NASCAR Xfinity. Novinka bude počas celého marca k dispozícii pre všetkých predplatiteľov, od apríla ju zaradí ANTIK do balíkov Domáca Pohoda, Rodinná zábava aj Všetko čo potrebuješ.

Prima Krimi odštartovala v minulom roku. Vo vysielaní sa zameriava na kriminálne seriály. V aktuálnom programe nájdu diváci seriály ako Myšlienky vraha, Kosti, Polícia – New York či Vraždy v Midsomeri. Kanál Prima MAX spustil svoje vysielanie 20. novembra 2015. Divákom prináša nestarnúce české komédie ako aj hollywoodske trháky či seriály. Oba české programy sú od začiatku súčasťou základného balíka Pre začiatok, ktorý ponúka operátor za 0,99 € mesačne.

Technické parametre pre príjem nových programov:

NázovFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Arena Sport 1 HD (MPEG4)11366 MHzV2/330000DVB-S2 / 8PSK0B00 (Conax),0609 (Irdeto)
Prima Krimi (MPEG4)11055 MHzV4/527500DVB-S2 / QPSK0B00 (Conax),0609 (Irdeto)
Prima MAX HD (MPEG4)11055 MHzV4/527500DVB-S2 / QPSK0B00 (Conax),0609 (Irdeto)

PIDy:

NázovV PIDSIDPCR PIDPMT PIDAudio
Arena Sport 1 HD (TV/MPEG4)31010121310131003102 slo (Mpeg)
Prima Krimi (TV/MPEG4)15011155150115001502 cze (Mpeg)
Prima MAX HD (TV/MPEG4)24011164240124002402 cze (Mpeg)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A včuleky tipovačka, v ktorom balíku budú zaradené.

    1. Balíky boli doplnené, čakali sme na info od operátora.

  2. Oproti správam, ktoré posiela zákazníkom Skylink, sú tieto posledné (preklopenie programov do HD a doplnenie dvoch českých do základného balíka) podstatne pozitívnejšie. Aktuálna cena za základný balík je veľmi atraktívna. Prechod k tomuto operátorovi neľutujem. Zostávajúcu (poslednú) kartu Skylinku, ktorú ešte aktívne používam (CZ) už asi nepredĺžim.

    1. Myslím, že som nič neprehliadol. Dnes popoludní som naladil Primu Max HD a Primu Krimi a to je to, o čom som písal.

    2. Uniklo ti, že M7 kúpila už 3 platformu. Tak sa veľmi neraduj Antiksatu.

    3. Myslíš, že to bude mať pozitívny vplyv na predplatiteľov? Napríklad, žeby klesla cena? V prvom rade bude potrebné zaplatiť investíciu, takže pokles cien tak skoro nepredpokladám. Alebo mi naozaj niečo uniká?

    4. Ktoré platformy kúpil Skylink? O Freesate viem, ktoré sú ďalšie?

    5. Podľa mňa tým xixo myslel to, že M7 Group kúpila SKYLINK, CS LINK a teraz rokuje o kúpe FREE SAT. Uniká mi však, aký dopad to môže mať na AntikSat. Na základe dlhoročných skúseností so Skylinkom si nemyslím, že by znížili cenu. Skôr asi porastie cena u Antiku. Ako však viem z ich vyjadrení, cenu plánujú zvýšiť až v momente, kedy Jojka odíde z voľného pozemného vysielania. To bude myslím až v roku 2021. Dovtedy je aktuálna ponuka 0,99 EUR mesačne za základný balík veľmi atraktívna. Mojej mame som zmenil operátora už pred rokom. V mojom prípade zmena pripadá do úvahy až v októbri, ale začínam sa prikláňať k myšlienke, že so Skylinkom po dlhých rokoch skončím, pretože ich balíčky a cenová politika mi prestala vyhovovať.

    6. Štvrtým kúpeným môže byť antiksat. Nie je veľký. Monopoly, duopoly, triopoly. Cena pojde len nahor.

    7. xixo: no tak toto sú bludy. Skylink a CS Link boli od začiatku jedna firma a to, že zmenili majiteľa, sa nedá ani náhodou označiť za kúpu inej platformy. Ani tá kúpa Freesatu nie je zďaleka hotová vec, ešte stále sa o tom len rokuje. A že môžu kúpiť Antik je veštenie z krištáľovej gule, rovnako tak môžu zajtra ohlásiť krach alebo môže nastať koniec sveta. Možno aj dva. 🙂

    8. Nie, neboli jedna firma. Existoval czechlink a gital. M7 kúpil cslink bývalí gital ktorý bol konkurenciou czechlink bývalého trade and technology. Asi si vtedy ťahal gumoveho kacera po dvore.

  3. Skylink len odoberá programy a preklapa ich z HD do SD Kvalite.

Komentáre už nie sú povolené.