Reklama

V apríli odštartuje nový detský hudobný kanál Lala TV, ponúkne aj slovenskú a českú tvorbu

Na slovenskom a českom televíznom trhu odštartuje 1. apríla tohto roku nový detský hudobný kanál s názvom Lala TV. Prevádzkovateľom bude spoločnosť NUNEZ NFE producenta a režiséra Petra Núñeza, ktorá už má vo svojom portfóliu hudobné programy Senzi a TV Folklorika.
Pokračovanie nižšie:


Lala TV ponúkne vo vysielaní populárne detské pesničky v slovenskom a českom jazyku, známe najmä z internetového videoservera YouTube. Vo vysielaní sa tak objavia interpreti ako Fíha Tralala, Miro Jaroš, Míša Růžičková, Čiperkové a ďalšie. Programová štruktúra bude navyše doplnená aj o anglické Nursery songs, ktoré dokážu deti nielen pobaviť, ale aj naučiť základy anglického jazyka.

Aktuálne ešte nie je známe u ktorých operátorov bude program od začiatku vysielania dostupný. O ďalších podrobnostiach budeme samozrejme ešte informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No takže je jasné kde to bude odzačiatku v telekome 🙂

  2. A čo ste čakali?Telekom si tak získava nových zákazníkov keď spúšťa nový program.Dosť sa nahrabali tak majú z čoho a nepustia to ďalším operátorom,viz Ťuky,Folklorika.Aj tak k nim neprejdem.

  3. Ten predražený Telekom si myslí že, každý sa hneď potentuje zato že majú digisporty a tuki folklóriku a budeme hneď k nemu sa uvazovat ani omylom

  4. Telekom ani náhodou, som spokojný tam kde som. Najprv by mal Telekom znížiť ceny a potom pridávať nové stanice.Ďakujem neprosím,som na tom oveľa lepšie.

  5. Aj tak to bude v Telekome exkluzivne na 3 roky. Nech sa im dari.

  6. Kto chce ju zaradi, nebude ziadna exklizivita. Este aby nebol prvy Skylink.

  7. Keď chodia Telekomunisti pravidelne (niekedy to bolo aj 3x mesačne) núkať tie ich slávne služby, tak im vždy poviem, že o ich predražené služby nemám záujem a vytknem s dverami a potom počúvam ako celý panelák zaradom vytkne s dverami… nádherný koncert…

    1. …, tie dvere ste vyvrtli, alebo ste im niečo vyčítali ? alebo VYTKNE je nové TREBALO !

  8. Moje skúsenosti s Telekokom?,Keď som chcel pred 5 rokmi na Magio TV cez kabel, a povedal som im že mám ešte staré káble od nich, tak mi povedali toto, že pre jeden dom sa im neoplatí ťahať nové káble.To je aká drzosť toto?,Mholi mať o jedného zákazníka viac a teraz majú veľké H.

  9. Mne skoro každý mesiac vyvolávajú ,myslia že si to nakoniec rozmyslim a službu od nich zoberiem lebo mám od nich net.Vždy ich vypočujem a potom poviem že nemám záujem.

  10. Zetor25 a prečo by mal Telekom znížiť ceny.? Ceny sú v absolútne v poriadku, lebo dostávam adekvátnu protihodnotu…a ak niekto nechce platiť tak nech pozerá PLUStelku s 10 timi programami…gratis. Možno niekomu to stačí, ale mne NIE ja si rád priplatím. Áno sú tam programi ktoré by som rád nahradil, prípadne zmenil s SD na HD, ale stále lepšie ako Skylink, ktorý inak poletí najbližšie oknom s druhej izby.., lepšie ako Freesat alebo ako Digi

    1. Keď si blbý tak plať. Ja to mám v UPC za polovicu a mobilnú TV s videotékou v cene. Viazanosť 12 mesiacov , nie 24. Telekom účtuje, ak si z ich videotéky zapneš film. UPC má viac HD programov a nechýba žiadna Tralala TV. Hahaha

    2. UPC cez kábel od Global liberty. Káblovka nie je predaná.

  11. No, kvalitný detský kanál tu určite chýba, Fáha tralala a podobné relácie sú u malých detí veľmi obľúbené, rovnako by som sa potešila normálnym rozpávkam z nášho detstva Maťko a Kubko, macko Uško, Miazgovci, koník Hrbáč a pod. Čo vysielajú na Minimaxe a ostatných západných TV pre deti nemám slov, až choré aké nezmysly tam sú.

Komentáre už nie sú povolené.