Reklama

UPC zaraďuje päť nových HD staníc a rozširuje ponuku videotéky MyPrime

Zákazníci káblového operátora UPC sa môžu tešiť na nové programy v ponuke digitálnej televízie. Programový raster sa oddnes rozšíri o päť nových staníc v HD kvalite. Ide o trojicu dokumentárnych staníc Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explorer HD, ďalej kulinárskej Mňam TV HD a hudobnú C Music HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC po tomto obohatení dosiahne 165 staníc, z ktorých je už takmer 80 v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


UPC v týchto dňoch pridáva aj nové filmy a seriály do svojej video knižnice MyPrime, ktorá ponúka viac než 2 000 titulov. Medzi novinkami sú tiež nové časti populárnych seriálov Monk či Policajtka Barbie, ako aj 10 nových filmov, okrem iného Borg & McEnroe, film o tenisových legendách, české filmy Po strništi bos, Tři bratři, Obecná škola a ďalšie.

Spoločnosť UPC zaradením nových programov pokračuje v neustálom skvalitňovaní a rozširovaní programovej ponuky, v snahe vychádzať v ústrety požiadavkám svojich zákazníkov. Po pridaní týchto nových staníc si zákazníci môžu vybrať spomedzi viac než 160 programov, z ktorých je 78 vo vysokom rozlíšení. Samozrejme, bohatú ponuku programov zákazníci môžu sledovať nielen na TV obrazovkách, ale aj na všetkých pripojených zariadeniach. Aj týmto napĺňame našu ponuku Happy Home®, ktorá poskytuje zábavu pre všetkých členov domácnosti na všetkých pripojených zariadeniach,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC v Českej a Slovenskej republike.

Kde nájdete nové stanice v ponuke digitálnej televízie UPC
Všetky tri HD stanice z rodiny Viasat nahradia ich doterajšie verzie v štandardnej digitálnej (SD) kvalite, pričom všetky tri po novom zároveň vysielajú 24 hodín denne. Mňam TV HD taktiež nahradí SD verziu tejto stanice, a C Music HD nájdu diváci zatiaľ iba v ponuke mobilnej televízie Horizon Go. Všetky nové HD stanice zákazníci nájdu v balíčkoch bez zmeny, t.j. ostávajú v rovnakých balíčkoch ako doteraz.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.