Reklama

RTVS pripravila tento víkend pre športových fanúšikov 13 priamych prenosov

Diváci RTVS sa tento víkend opäť môžu tešiť na veľkú dávku športu na televíznych obrazovkách. Počas troch dní odvysiela Dvojka až 11 priamych prenosov a 2 premiérové magazíny, navyše ďalšie dva priame prenosy bude vysielať RTVS na webe. Diváci sa môžu tešiť na severské lyžovanie, slovenský futbal a hokej, ale aj na atletiku.
Pokračovanie nižšie:


Tento víkend play-off z Nových Zámkov
Domáca hokejová Tipsport liga v sezóne 2018/2019 pomaly finišuje. Z osemfinálových zápasov play-off odvysiela RTVS v piatok a v sobotu súboje medzi MHC MIKRON Nové Zámky a HC 07 Detva. V prvom dueli sa stretnú hokejisti v piatok o 18.00 h, v sobotu bude súboj o cenné body pokračovať o 17.45 h. Oba zápasy odvysiela RTVS na Dvojke.

Štyri priame prenosy z atletiky
Od 1. do 3. marca sa budú v škótskom Glasgowe konať halové Majstrovstvá Európy v atletike. Spolu so slovenskými športovcami budú v Škótsku aj reportéri RTVS. Diváci budú mať príležitosť vidieť aj nášho najúspešnejšieho atléta súčasnosti Jána Volka, ktorý bude na šampionáte obhajovať striebro spred dvoch rokov. Prenosy z halových majstrovstiev Európy prinesie RTVS v piatok od 19.55 h na webe a o 21.00 h na obrazovkách Dvojky. V sobotu začne prenos z Glasgowa na webe od 18.55 h, v televíznom vysielaní bude atletika pokračovať po skončení hokejového prenosu. V nedeľu bude prvý prenos z ME na Dvojke už o 10.55 h, pokračovať sa bude po skončení futbalového zápasu medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava.

Šesť pretekov z MS v klasickom lyžovaní v RTVS
V piatok 1. marca o 13.10 h pre divákov prinesie štafetu mužov na 4 x 10 km a o 15.55 h skoky na lyžiach zo 109 metrového mostíka. V sobotu (2. 3.) sa diváci môžu tešiť o 12.10 h na preteky žien na 30 km. Prenosy z Majstrovstiev sveta uzavrie na Dvojke prenos z nedeľných pretekov mužov na 50 km, od 14.20 h si budú môcť preteky pozrieť na webe, ich záver pôjde vo vysielaní Dvojky po skončení atletiky. Lyžovanie si budú môcť diváci pozrieť aj na webe, v sobotu od 14.40 h to bude severská kombinácia družstiev, od 15.55 h to budú skoky na lyžiach zmiešaných družstiev. RTVS divákom na Slovensku tento rok prinesie všetky finálové disciplíny Majstrovstiev sveta.

Dva zápasy a dva magazíny pre futbalových fanúšikov
Medzi najsledovanejšie športové udalosti tohto víkendu jednoznačne patrí aj derby bratislavského Slovana so Spartakom Trnava. Na obrazovkách RTVS si diváci budú môcť pozrieť nielen priamy prenos zo zápasu, ktorý začne o 18.00 h, športová redakcia RTVS pripravila pre divákov aj špeciálne štúdio v ktorom sa prostredníctvom unikátnych záberov budú môcť diváci vrátiť k najväčším futbalovým zápasom na pôvodnom Tehelnom poli.

Z tohtotýždňových zápasov Fortuna ligy prinesie RTVS aj priamy prenos zo sobotného zápasu (2. 3.) Nitry a Serede na Dvojke o 15.15 h. Prehľad zápasov 21. kola priblíži v exkluzívnom Fortuna liga magazíne v nedeľu o 22.10 h na Dvojke, kde prinesie obrazové spravodajstvo zo všetkých zápasov tohto kola.

Pre futbalových fanúšikov pripravila RTVS aj Magazín Európskej ligy, ten odvysiela v sobotu 2. marca o 14.50 h na Dvojke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.