Reklama

Od marca vstupuje do platnosti nový cenník satelitného operátora Skylink

Už o niekoľko dní začne platiť nový cenník satelitného operátora Skylink. Zmien v ňom nie je veľa, no napriek tomu sme sa rozhodli vám ich pripomenúť.

V novom cenníku sa pre slovenských klientov mení iba cena balíčka Smart, ktorá sa zvýši zo súčasných 8,8 € na 9,9 € mesačne. Predplatitelia uvedeného balíka tak od marca 2019 zaplatia o 1,1 € viac. Iná je situácia v susednej Českej republike, kde zákazníci zaplatia viac nielen za balík Smart (259 Kč), ale aj za tzv. Servisný poplatok. Servisný poplatok sa v ČR zvyšuje zo súčasných 1 198 Kč (46,8 €) na 1 399 Kč (54,6 €) za 12 mesiacov a z 1 895 Kč (74 €) na 2 399 Kč (93,7 €) za 24 mesiacov. Cena Servisného poplatku pri platbe cez SIPO a Inkaso zostáva v ČR zatiaľ bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníkov, ktorí majú uvedené služby predplatené na dlhšie obdobie ako do 1. marca 2019, sa nová cena dotkne až od prípadnej novej aktivácie. V praxi to znamená, že klienti, ktorí si predplatia napr. balík Smart ešte do konca februára 2019, budú môcť sledovať programy za pôvodnú cenu až do skončenia predplatného.

Iná je situácia v prípade mesačnej platby prostredníctvom platobnej metódy SIPO či Inkaso z účtu, kde sa nová suma pokrývajúca predplatné na mesiac marec prvýkrát stiahla už v tomto mesiaci.

Pripomíname, že zákazníci, ktorí s novými cenami nesúhlasia, majú právo ku dňu účinnosti zmeny nepredĺžiť predplatné, alebo od zmluvy bez sankcií odstúpiť.

Nový cenník satelitného operátora Skylink od marca 2019 pre SR

BalíkyPlatba na 1 mesiacPlatba na 12 mesiacov
Smart9,90 €108,90 €
Flexi 1011,50 €126,50 €
Multi12,90 €141,90 €
Kombi15,90 €174,90 €
Komplet45,00 €495,00 €
HBO Standard8,90 €106,80 €
HBO MaxPack10,90 €130,80 €
CS Film + CS Mini4,97 €59,64 €
Film Europe + CS TV5,64 €67,68 €
Exxtra9,70 €116,40 €
Man-X10,40 €124,80 €
PoplatkyPlatba na 1 mesiacPlatba na 12 mesiacovPlatba na 24 mesiacov
Registračný poplatok za služby SkylinkJednorázová platba 39,9 €
Servisný poplatok3,99 € (Iba SIPO alebo INKASO)55,6 €95,8 €
DIGITAL0 €0 €0 €
Poplatky za službyPlatba na 1 mesiacPlatba na 6 mesiacovPlatba na 12 mesiacov
Filmotéka3,99 €19,95 €43,89 €
Druhá karta44,40 €
Registračný poplatok výmena ViaccessJednorázová platba 9,90 €
Reaktivačný poplatokJednorázová platba 8,00 €
Karta NáhradaJednorázová platba 20,00 €

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten komplet za 45 eur na 1 tel. Môže len blázon kúpiť, ja mám Digi na 4 tv. Za polovicu, a to je tam iná ponuka

  2. Od začiatku kedy dali balík Komplet za 45 € Mesačne tak som si myslel že prečo je to také drahé od Skylinku?, Nebolo by lepšie dať Komplet za 15€ a 20€?,Ešte šťastie že využívam od nich akcie na balíky keď dajú akciu aj na Komplet za 20€ na Mesiac tak by som to možno aj zobral.U Antik SAT stojí balík Všetko čo potrebuješ za cca 11,60 € Len neviem či je to ešte platné a že či za 11,60€ tam sú aj Programy od HBO + Cinemaxy v HD??.

    1. Vy pořád jen řešíte televizi, televize není svet a žili jsme bez tolika kanálu a byli jsme o zážitky bohatší. Na co tolik stanic a takové platby kdyz není tolik času na tv. Nedal bych jim ani korunu nenazrancum, pokavad si neumějí na sebe tv vydělat volným vysíláním tak ať skončí. Sám sem zvedavej jak to dopadne u nás s dvb-t 2

  3. Nechcem byť hnusný ale on che aby sa tu riešila Slovenská politika, Ja už s TV žijem cca 11 rokov a som pritom až dodnes.

    1. myšleno, neřešte blbosti , stejně co tu napíšete tak na vás hodí velký …… v Tv ho.no jen reklama a jen si je sledujte a platte za stanice které by si bez vašich plateb na sebe ani nevydělají a obsahově nemluvě. Katastrofa. Nerad to říkám , ale až se tu klidně zakodují ale ono to dopadne u nás jinak než u vás. Tady vše sledují duchodci jinak si nedovedu představit kdo by sledoval ružovku, Ulici atd. Rád se podívám na film a nerušeně a proto TV pro mne za mne muže skončit zcela. Ps: Hnusný určitě nejsi , jen reaguješ na podmět a asi správně i když žít 11 let s Tv je asi divný. Lepší by byla manželka ta aspon něco doma udělá.

    2. Ps, se nedivím že vás pořád vydírají servisním poplatkem. Chtěli jste satelit , chtěli. Tak když odejdete a smíříte se s tolika stanicemi které stejně nevyužijete zcela a ani to není technicky možný… čas-. vypněte na den, dva TV a třeba vám to dojde že máte více času mna jiné věci a hlavně v penežence o nejaký x euro v kapse za serpo. S pozdravem

  4. Každý rok dvíhať cení a nič poriadne nedávajte len samé reklamy a je to onicom len aby ste mali väčšie platí a chovu zbierate. Pritom že vás reklama živí. Voľakedy boli 2 programi a dalo sa pozerať.

    1. Neviem sa dočkať kedy začnú vysielať reklamu v reklame-potom priplatíme

  5. Otázka položená J. GLISNIKOVI v rozhovore z 2. aug. 2012 a jeho odpoveď.

    Čiže skôr ako za dva roky poplatok nezvýšite.

    „Nerád by som to komentoval, ale tie rôzne názory, že dnes je to euro a zajtra to bude desať eur, na tie vám niečo poviem. Na konci dňa rozhodne o výške toho poplatku zákazník, nie my.“

    Môj komentár.:

    Keďže som migroval na českú kartu a od 1. marca mi ide Skylink zvýšiť diskriminačne poplatok pre 2 ročné predplatné , rozhodol som ako zakaznik o tom, že jeho celková ročná výška poklesne o 50% a predplatné budem platiť iba na obdobie Vianoc. Toto rozhodnutie som urobil v súlade s očakávaniami, ktoré mal J.G. už v roku 2012.

    1. No potom možno zrušia možnosť predplatenia za kratšie obdobia ako polrok, či rok.

    2. Potom urobím ďalšie rozhodnutie, pretože o Skylinku v mojej domácnosti rozhodujem ja a nie Skylink. A z vyjadrenia pána Glisnika je zrejmé, že tomu rozumejú. Terajšie rozhodnutie som urobil preto, pretože sa nenechám diskriminovat. Prečo má byť moje predplatné na dva roky dopredu podstatne drahšie ako cez SIPO? Vlastne už ani nie som zvedavý na ich odpoveď na túto otázku.

  6. Nou komment…
    Od tohto operátora čím skôr odísť tým lepšie.
    Čo oni predvádzajú už je do neba volajúce a ľudia im budú platiť ako murovatí… Nemám slov a tak skoro má u Skylinku neuvidia.

    1. fuba @ :

      Áno, zdražujú všetci ale bohužiaľ nikto takto rýchlym tempom ako to robí majitel Skylinku ktorý je zo všetkých najviac nenažratý!!!

      PS: Leštíš kľučky Jarinovi?

    2. Lacnejší základ nie je u žiadneho operátora len ak u antiku a tam je menej tých tv programov čo sa dajú ako tak pozerať a ešte ku tomu velkú parabolu a hevc prijímač alebo neobmedzený internet všetko je to o ničom!

  7. ja som zo slizolinom skončil pred 8mesiacmi odvtedy mi posielaju stéle maily na zvýhodnené predplatné nie už nikdy viac slizolin, ide mi terestrika cz/sk muxy + iptv .

  8. Ja som už odišiel pred polrokom.Aj tak všetko stojí o hovne všade opakovačky a reklamy.Stačí mi Dvb t a youtube na tv .

    1. Plustelka aj u mňa vyhráva.Dobré pokrytie aj dobrá cena duo.

    2. Veru, možno sa konečne začne DVBT na Slovensku blýskať na lepšie časy. Paradoxne, nie vďaka obchodnému dôvtipu chlapcov z Towercomu, ale „vďaka“ Skylinku.

    3. Len tie Čétečká by mali byť v hd tak tá plustelka je ok.

Komentáre už nie sú povolené.