Reklama

Nový český kanál v ponuke TV služieb od ANTIKu

Košický operátor ANTIK Telecom rozšíril v posledných dňoch svoje TV služby o nový český program. Zákazníci digitálnej Tango TV či internetovej ANTIK TV, môžu tak nájsť v ponuke už aj program Seznam.cz. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je novinka tiež k dispozícii aj užívateľom satelitnej služby ANTIK Sat, podmienkou je však využívanie dodávaného prijímača priamo od operátora (MINI 3S či NANO 3S), vzhľadom k tomu, že je stanica šírená iba cez internet. Užívatelia s vlastnými satelitnými prijímačmi preto k programu prístup nemajú.
Pokračovanie nižšie:


Televíziu Seznam prevádzkuje internetová spoločnosť Seznam.cz. Svojim divákom ponúka predovšetkým spravodajstvo, publicistiku a počas víkendov aj zábavné programy z internetovej televízie Stream.cz či športové prenosy z anglickej Premier League, španielskej La Ligy, talianskej Serie A či nemeckej 1. Bundesligy. Aktuálny program stanice môžete nájsť aj v našom TV Programe.

Z dôvodu autorských práv však bude musieť ANTIK víkendové športové prenosy na Seznam.cz blokovať. Prenosy z uvedených súťaží môžu totiž, na našom území, vysielať iba športové programy DIGI Sport. Prenosy už blokuje aj Skylink či káblový operátor UPC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tak pouze sportovní přenosy,vše ostatní včetně filmů by blokováno být nemělo.Zatím…

Komentáre už nie sú povolené.