Reklama

Diváci na Slovensku a v Českej republike sa dočkajú ďalších nových TV programov

Vlastník televíznych kanálov Power TV, Top Kids či Adventure TV, spoločnosť MWE Networks, má v pláne spustiť ďalšie dva nové programy s názvom Ultra TV 4K a Top Kids Jr. HD. Oba majú odštartovať ešte v prvom kvartáli 2019 v Poľsku, počas tohto roka ich však plánuje vysielateľ ponúknuť aj operátorom v Českej republike, na Slovensku, Litve či dokonca v USA.
Pokračovanie nižšie:


Ultra TV 4K ponúkne divákom hlavne hudobné a dokumentárne programy, vrátane filmov. Kanál bude k dispozícii operátorom v Ultra HD kvalite s 50-timi snímkami za sekundu. Niektoré programy majú byť navyše už aj v HDR. Od začiatku vysielania bude kanál k dispozícii u poľského operátora Vectra.

Top Kids Jr. HD má byť mladšia sestra stanice Top Kids HD, ktorá odštartovala u našich severných susedov pred štyrmi rokmi. Vo vysielaní Top Kids Jr. nájdu diváci animované, edukačné a hudobné programy so zameraním na deti v jasľovom a v predškolskom veku. Prvým operátorom, ktorý program ponúkne bude poľská sieť INEA.

Spoločnosť MWE Networks má vo svojom portfóliu aktuálne programy Nuta.TV, Top Kids, Adventure či Power TV, posledné tri sú už k dispozícii aj slovenským a českým divákom. Adventure TV a Power TV ponúka napr. satelitný operátor Skylink, ako aj internetová služba Lepšia TV, ktorá má navyše v rastri aj detský kanál Top Kids.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „Adventure TV a Power TV ponúka napr. satelitný operátor Skylink, ako ……“

    Pán Černý prosím nezavádzať lebo Skylink v žiadnom prípade neponúka Power TV ale Towercom. Táto stanica narozdiel od Adventure TV v režime FTA a preto ju môže prijímať ktokoľvek aj keď nie zákazníkom Skylinku.

    1. Suhlasim..ide o volny program..nerobte reklamu skylinku..

    2. No konečne už sme sa nevedeli dočkať týchto programov. Teraz už konečne máme všetko, čo sme potrebovali…..

  2. pokiaľ to nebude free v DVB-T tak akoby ani neexistovalo…

  3. A TVP 1 HD, TVP 2 HD,Polsat HD a TVN HD budú kedy dostupné na Slovensku??, Keď môžu operátori ponúkať Maďarsky balík tak by mohli dať aj Poľské programy
    A hlavne nech tam bude aj Polsat News HD a TVN 24 HD lebo tá mi na 13,0,E v FTA režime chyba.Nechápem prečo kóduju spravodajské kanály, veď správy by mali byť Zdarma mam na mysli TV 2 News HD a TV2 NyhetsKanalen HD tie mi Fakt chýbajú.

Komentáre už nie sú povolené.