Reklama

Viasat Explore vysiela 24 hodín denne, Spice nie je už v ponuke Skylinku ani v Plustelke

Od nového roku 2019 vysiela Viasat Explore 24 hodín denne. Populárny dokumentárny kanál si tak už nedelí programovú pozíciu s programom pre dospelých Spice. Ten totiž vysielal práve v čase vysielacej prestávky programu Viasat Explore a to od polnoci do približne piatej hodiny ráno.
Pokračovanie nižšie:


Po tejto zmene tak už nie je Spice k dispozícii pre predplatiteľov satelitného operátora Skylink, terestriálnej platformy Plustelka, ako aj u ďalších káblových a IPTV operátorov. K zmene došlo na základe rozhodnutia prevádzkovateľa programu Viasat Explore – spoločnosti Viasat World Limited, ktorá na slovenskom a českom trhu ešte prevádzkuje aj programy Viasat History, Viasat Nature, Viasat HD a Epic Drama HD.

Viasat Explore odštartoval v roku 2002 v škandinávskych krajinách. Po roku vysielania postupne expandoval do ďalších európskych krajín.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A šup , ho do HD! , A mohli by dať aj Viasat History HD , Viasat Nature HD , Ale 24 Hodín denne , a nie dvoj kanálové okruhy. Ešte by to chcelo Viasat Film HD, Viasat Sport HD a samozrejme aj TV1000 HD ten je tiež dobrý filmový kanál. Boh ochraňuj Viasaty. Aby ich zase nezastupovala JOJ. Aby tam netrepali potom tie reklamy ako bežia na kanáloch od AMC. Platím si za Spektrum HD , a čudujte sa že tam dávajú reklamy. To je aká drzosť!!!! , Platím si za kanál a ešte sú tam aj reklamy. To rovno mohli dať Free.

  2. Aj sa pozerám na internete na Viasaty TV 1000 HD a dávajú tam dobré filmy len neviem ako získať TV programy.Ďakujem za radu.

  3. @Milan – Skus TV Play Baltic tam je TV 1000 že vraj sa dá zohnať karta aj modul že vraj majú.

Komentáre už nie sú povolené.