Reklama

Telekom: Do Magio TV pridáme 7 nových HD programov

Zákazníci digitálnej televízie Magio TV budú môcť sledovať od februára viac programov vo vysokom rozlíšení (HD). Hneď od 1. februára zaradí operátor do svojej IPTV služby trojicu dokumentárnych kanálov Viasat History, Viasat Nature a Viasat Explore. Okrem toho pribudnú do aj HD verzie hudobných staníc Óčko a Óčko Star a úplnou novinkou v rastri má byť česká Seznam TV, ktorá sa vo vysielaní zameriava prevažne na vlastnú tvorbu a spravodajské či publicistické programy.
Pokračovanie nižšie:


O dva týždne neskôr, od 15. februára Telekom do portfólia IPTV zaradí aj športový kanál Auto Motor Sport v HD kvalite. Celkovo sa tak v ponuke Magio TV objaví vo februári až sedem HD programov.

Sme veľmi radi, že opäť môžeme rozšíriť ponuku Magia o ďalšie, divácky mimoriadne atraktívne kanály vo vysokom rozlíšení. Držíme palce aj zaujímavému televíznemu projektu českého internetového gigantu Seznam. Jeho Televize Seznam ponúka zaujímavý spravodajský, publicistický ale aj športový obsah s novým sviežim spracovaním V blízkej dobe sa zákazníci môžu tešiť aj na úplne nový hudobný kanál Óčko Black so zameraním na Hip-Hop a R&B, termín jeho zaradenia upresníme neskôr,“ uviedol Andrej Miklánek, manažér vývoja televízneho obsahu Slovak Telekomu a T-Mobile CZ.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekomáci si vedia vždy zákazníkov naštvať, keďže robia nesystémové kroky, raz pridajú do IPTV, a satelitní majú nervy no a potom naopak. Hlavne, že tento rok je v znamení 4K STB, ktorých výmena by mala ohlasovať novú dobu..ale keďže sa ešte v 2019 točíme okolo rozmazaných SDčiek..pochybujem že nejaký nový trend príde.

    1. Úplne s tebou súhlasím stále majú box spred 10 rokov

  2. Čo mi to je platné ak nemôžem sledovať HD programy na dvoch Tv súčasne ?!

  3. Prečo sa pridávajú len pre mladých programy a pre seniorov nič samé hluposti a strašne veľa reklám.

    1. Bambula a ty máš koľko rokov? Už sa tu nadávalo na všeličo, ale že nie je obsah pre seniorov? To má byť konkrétne čo??? Napr. dnes preklopený Viasat History HD ako z názvu vyplýva je kľudne aj pre seniorov a všetko bez reklám, ak chceš niečo o prírode tak Viasat Nature HD. ČT 2 alebo ART super veci bez reklám.. Vieš ono je toho v telke kvantum, len si treba pozrieť program alebo prebehnúť EPG. Len dúfam, že si nemala na mysli stupidity ala telenovely alebo nejaké náboženské tv, tie už v ponuke sú !!

  4. Kto sleduje tv8? Jedine ten kto nevie kam dať svoje eurá. A verí že mu pseudoveštica pomôže. A potom ako sa majú seniori na Slovensku zlé.

  5. Presne pridávajú sa hudobné a športové kanály .Mne osobne chýbaja taký program ako je
    NOVA PRIMA BARANDOV ,teraz ich máme ale samé reprízy tie si môžte nechať nehovoriac o tom koľko už platíme !!!

  6. Barrandov je stanica?, To fakt?, Veď to sa nedá ani pozerať, samé Klenot TV a Šou od Jaromíra Soukupa, to je čo už za telka, normálne sa. Mi z nej che grcať.V roku 2012 bol Barrandov lepši TV kanál ako teraz.

Komentáre už nie sú povolené.