Reklama

Skylink rozšíril mobilnú službu o novú videotéku, dostupná je pre všetkých

Mobilná služba satelitného operátora Skylink sa rozšírila o novú videotéku FilmBox ON Demand (FilmBox OD). Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je novinka k dispozícii pre všetkých zákazníkov, teda aj pre tých, ktorí majú zaplatený iba Servisný poplatok. V ponuke FilmBox OD je v súčasnosti približne 100 filmových titulov z ktorých väčšina je aktuálne vysielaná na kanáloch FilmBox od SPI.
Pokračovanie nižšie:


Skylink Live TV je mobilná služba satelitného operátora Skylink určená štandardne pre všetkých užívateľov s aktívnou dekódovacou kartou. Využívať ju môžu zákazníci nielen v SR, ale aj v celej EÚ. Stačí si len stiahnuť aplikáciu s rovnomenným názvom a prihlásiť sa s prihlasovacími údajmi. Aplikácia je k dispozícii ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané TV značky Samsung a LG, alebo satelitné prijímače Samsung EVO-S. Okrem toho je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Programová ponuka záleží od aktivovaného balíčka na dekódovacej karte.

Okrem prístupu k videotéke Film Europe, Banaxi a po novom aj FilmBox OD, ponúka Skylink Live užívateľom samozrejme aj prístup k živému vysielaniu vybraných programov, ako aj archívu na sedem dní späť. Samozrejmosťou je aj TV Program všetkých staníc v ponuke satelitného operátora.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Celý live je grc tak ako prístup Skylinku

  2. Vždy lepší Skylink ako Orange či ostatné!Neviem čo každý máte proti nim!Žeby konkurencia?!JáMám Skylink od začiatku a som spokojny!No až na to,že ten SKYLINK LIVE TV mohli dať aj na staršie modely!

    1. Zdenek:Cholerik si akurat tak ty!Niekto nema peniaze navyse,aby platil za tv napr.10e!Ale takemu,ako si ty to tazko budem vysvetlovat!Ked nemas SKYLINK,tak sa radsej ani neozyvaj!

    2. To je čo za „argument“, že keď nemá Skylink, tak sa nemá ozývať? Tebe keď zabudne chirurg v bruchu skalpel počas operácie, tak si nedovolíš ozvať sa, lebo si neštudoval medicínu?

    3. Pirát @ :

      Koušu začni pracovat, neži na úkor státu a budeš pak mět aj těch 19€ na televizu!!!

      PS: Jenom totální ubožák a podegra vystupuje pod cizím nickem!!!

    4. Pirát @ :

      Soudruhu komouši začni konečně pracovat, neži na úkor státu a budeš pak mět aj těch 19€ na televizu!!!

      PS: Jenom totální ubožák a podegra vystupuje pod cizím nickem!!!

  3. Piratb @ :

    Čo tu trepeš za somariny ty agente Skylinku? Skylink iba tak pre Digital (kvoli českým a základným programom) a pre „***“ lebo ich ponila je celkovo ubohá. Najhoršie je to u filmových staníc kde je naozaj veľmi slabá ponuka a z toho ešte skoro všetko v SD kvalite. Od Skylinku som utiekol asi pred šiestimi rokmi ku kabelu UPC a doposiaľ veľká spokojnost! Keby u ostatných operátorom mohli byť všetky základné SK a CZ stanice tak ide u mňa Skylink úplne preč.

    1. Zdenku,Zdenku,ty sa nikdy nepolepšíš.Píšeš všade samé k.k.t.n.Čo je na UPC dobré?Nič!Máš cenu 3.99e mesačne?!To asi ťažko.Sa už prosím ťa zobuď!Ty agent UPC!

    2. Pirat @ :

      Uklidni se choleriku a aby si z teho Skylinku náhodou nepotento. A včil teda napiš ty atraktivní stanice od Skylinku mimo balíček Digital!

      Ty si držgroš co platí jen 3,99 Euro měsíčně.

      Skylink kromě základního balíčku a porna (Skylink má jako jediný nejvíc kanálů kde se trtká) nemá vůbec nic co by mohl obsahem a obrazovou kvalito nabídnout.

  4. Je to pravda tie najzákladnejšie programy sú na Skylinku najlacnejšie a to ešte
    v akom takom hd.

    1. Najlacnejší je ešte stále Antik sat za necelé jedno €. Skylink toho za 4€ ponúka síce zhruba dvojnásobne viac, ale o pár týždňov tu bude ďalšie zdraženie a ktovie, koľko programov tohto roku vyradí a preklopí z HD do SD.

    2. Juraj @ :

      Prečo trepeš tieto somariny „Je to pravda tie najzákladnejšie programy sú na Skylinku najlacnejšie.“?

      Pokiaľ nevieš, tsk napr. Orange má najzákladnejšie slovenské stanice za rovnakú cenu 3.99 Euro ako Skylink.

      Inak ty stanice od Barrandova a Primy nie sú vôbec v oficiálnej ponuke baličku Digital pre Slovensko a kedykoľvek ich môže Skylink pre Slovensko odpojiť.

    3. Myslel jsem Magnet TV kde můžeš mít základ za 3,99 € měsíčně až na tři zařízení.

      Jinak u toho Orange za 6 € měsíčně můžeš dostat Benefity s Orange TV cez satelit – Každý mesiac 6 € kredit na Prima karte
      Ak využívate Prima kartu, môžete od nás každý mesiac získat bonus 6 € v podobe kreditu. Ak ešte nie ste naším zákazníkom, preneste si k nám číslo, alebo si zadarmo zoberte novú kartu Prima a my vám na ňu každý mesiac pošleme bonusový kredit 6 €.

      Jinak u Orange je druhá karta jen za 2 € a ne za plnou cenu 3,99 € jako u Skylinku.

      Tvrdit to že je Skylink pro základ nejlevnější je neobjektivní a zavádějící.

    4. Pirat @ :

      Vidím že už Ti došli argumenty a tak už kopeš jen na prázdno!!!

      PS: Já máj ten Skylink za 3,99€ měsíčně ke kompletu od kabelu UPC ty ubožáku s koministickýma praktikama.

    5. Juraj:Presne tak.Viem,že Skylink neni dokonalý,ale už je to až smiešne,ako očierňujú ho stále a pritom ostatní niesu o moc lepší a sú aj drahší.

    6. Pirat: kde vidíš očierňovanie? Sľuboval Skylink základ navždy zadarmo? Sľuboval. Splnil to? Nesplnil. Bolo to ‚zadarmo‘ skutočne zadarmo? Nebolo, Skylink si účtoval pomerne vysoký registračný poplatok – okrem ceny za kartu, ostatní pýtajú len za tú kartu. A ešte stále si ho účtuje (chvíľu ho v rámci akcie nepýtal). Zvyšuje Skylink každý rok serpo? Zvyšuje. Vyraďuje Skylink stanice napriek zvyšovaniu cien? Vyraďuje. Preklápa HD stanice do SD? Takisto áno. Ktorý operátor má ako jeden z mála kartu, ktorú nejde čítať v uni čítačke a treba dokupovať CI modul (alebo ich šmejdový prijímač)? No hádaj. Navyše za druhú kartu do tej istej domácnosti pýta Skylink asi najviac zo všetkých operátorov. A to si už ani nespomeniem na všetky lapsusy a podrazy voči zákazníkom, na rozpisovanie o niektorých tu ani niet miesta (kartové „mariáše“, nečisté hry v minulosti spolu s Towercomom atď.). Takže očierňovanie, alebo fakty?

  5. @Capit.oblivious
    Nebojte sa ani Antik nebude večne za€!

    1. @Janka: lenže u Antiku je to možnosť, u Skylinku istota. Že zdražie. Navyše Antik ak zdražie, tak jeden raz a na dlhý čas finito. Skylink zdražuje každý rok so železnou pravidelnosťou. Varí svojich zákazníkov ako žabu v hrnci, pekne postupne.

  6. Napriklad my v rodine máme 4xSkylink digital 2xPlustelku 1x voľná telka1xUpc a 1xfreesat ročnú kartu.Každý vyberá providera ktorý mu vyhovuje asi.tak

    1. Nie je to v jednom dome ale v deviatich domoch sme rozvetvená rodina!

  7. Mam všetky programy v cene netu takze platim iba optiku ale ze by tie programy ponukali nieco exluzivne sa povedat neda. Obcas NGW , HBo a live prenosy. 4 eura za mesiac nieje vela ale pri spocitani celkovych nakladov som rad ze viem ze sa to da zadara

  8. Nechapem ludi co nadavaju na skylink tak nech si daju digi alebo upc.ak 5 eu je vela tak potom 10eu za digi je kolko?ja som tiez spokojny len live tv na philips mi chyba este…

    1. Nestačí pozerať na cenu, treba brať do úvahy aj to, čo za ňu dostaneš. Za tých 10€ u Digi máš podstatne viac kvalitných staníc, než za 4€ v Slizlinku. Samozrejme, že aj Skylink má balíky za vyššiu cenu a s lepšími stanicami. Ale Skylink si zaslúži vynadať za sústavné podrazy voči zákazníkom, už sa tu popísalo na tú tému dosť.

    2. dr. B. Nutty @ :

      Plný souhlas a kdybych si mohl jako občan ČR oficiálně koupit slovenské satelitní služby od DIGI Slovakia, Magio Sat atd., tak mám ten Skylink vůbec nemám a s největší pravděpodobností mám Magio sat ne Digi TV.

    3. dr. B. Nutty @ :

      Mělo tam být “ tak mám Magio sat nebo Digi TV.

  9. Ten co chvali Upc je blbec, na Sk Upc skoncilo a kupil ich Skylink.
    Ja upc direct mal a okradali ma, menili programi kedy chceli a platil som asi 20€, a ked som sa stazoval povedali ze maju nato pravo. Za tvoje prachi menia kanali a ty platis. Presiel som k Skylinku a som spokojny.

Komentáre už nie sú povolené.