Reklama

ANTIK plánuje rozšíriť archív o nové programy, čoskoro bude v HD kvalite

Košický operátor ANTIK Telecom chce rozšíriť svoj archív vysielania o šesť nových programov. Zatiaľ však neinformoval o aké konkrétne programy pôjde, rozhodnúť o tom majú zákazníci. Operátor vyhlásil anketu v ktorej sa pýta zákazníkov o aké nové programy by mali v archíve záujem. Zákazníci môžu vyberať z programov Prima Plus, Nova International, TLC, Animal Planet, Hobby TV, UP Network, KinoSvět, Spektrum, AXN, Disney Junior, Nickelodeon, Nick Jr., Cartoon Network či Minimax.
Pokračovanie nižšie:


Okrem rozšírenia TV archívu chce ANTIK sprístupniť v priebehu najbližších týždňov archivované programy v HD kvalite. Užívatelia by tak konečne mohli sledovať svoje obľúbené programy z archívu vo vysokom rozlíšení.

ANTIK Telecom aktuálne prevádzkuje ako IPTV platformu Tango TV, tak aj internetové ANTIK TV GO, ANTIK TV či satelitnú ANTIK Sat. Archív vysielania je sprístupnený všetkým zákazníkom bez ďalších poplatkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ANTIK sa uberá správnym smerom . Klobúk dole pred aplikáciou pre Android boxy. Skylink,Magio sa majú ešte čo učiť.

    1. Veru. Je zarážajúce, že taký gigant ako Telekom si nevie (nechať) spraviť vyladený software pre svoj box, ani poriadnu aplikáciu či webové rozhranie. Je to hanba.

  2. Slovo trebalo nie je spisovné. Vzniklo z príslovky treba pridaním prípony -lo zodpovedajúcej prípone slovesného tvaru 3. osoby jednotného čísla minulého času. Ako formálne slovesný tvar by predpokladal slovesný neurčitok trebať, ktorý v slovenčine nejestvuje. Potrebu vykonať minulý alebo podmienený dej sa vyjadruje konštrukciou bolo treba, bolo potrebné, bolo by treba, bolo by potrebné, prípadne slovesami muselo sa, malo sa, malo by sa.

Komentáre už nie sú povolené.