Reklama

Skylink poteší v decembri najmä detských divákov

Od dnešného dňa môžu dočasne všetci predplatitelia satelitnej platformy Skylink, s aktívnou dekódovacou kartou, sledovať populárny detský kanál Nick Jr. Ten bude dostupný počas celého decembra na špeciálnej pozícii Skylink Ochutnávka, ktorá slúži na promo vysielanie vybranej stanice z vyššieho balíka. Každý mesiac sa tu už pravidelne objavuje iný program. V novembri mohli sledovať zákazníci dokumentárny kanál National Geographic HD.
Pokračovanie nižšie:


Nick Jr. sa zameriava na deti v predškolskom veku. Vo vysielaní ponúka množstvo rozprávok, ktorými sa snaží najmenších divákov nielen baviť, ale aj vzdelávať. Štandardne je stanica súčasťou balíčkov Smart, Flexi, Multi, Kombi a Komplet.

Kanál Skylink Ochutnavka je dostupný v zozname FastScan na pozícii číslo 6, majitelia prijímačov bez funkcie automatického dolaďovania si ho môžu naladiť z frekvencie 12 344 MHz.

Technické parametre pre príjem Skylink Ochutnavka :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12344 MHz
Polarizácia: H
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Skylink Ochutnavka
Provider: Skylink
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 2110
Audio PID: 2120
Audio stopy: 2120 cze (Mpeg),2121 eng (Mpeg)
PCR PID: 2110
PMT PID: 2100
TSID: 3233
ONID: 0003
SID: 8011
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Deťom v tomto veku by sa mali predovšetkým venovať rodičia, prípadne starí rodičia. Nielen v tomto.

  2. bohuzial Skylinku uplne utiekol vlak… mrtva platforma

    1. nondroid @ :

      A kdo za to može? Jedině oni sami a mají co chtěli. Nekonečná nenažranost sa jednou začne nevyplácet a na každého raz donde!

  3. Akože mam balik kombi a cez net apku by ste mohli pridať kanaly pretože cez apku ani z polovice nechytaju ludia to čo cez prímač

    1. Prijímač, nie prímač. Slovo „prímač“ v slovenčine neexistuje, napriek tomu sa tu s ním stretávame až nepríjemne často. Diakritiku radšej ani nekomentujem…

  4. Skylink má veľkú výhodu z môjho pohľadu: Ak má TV satelitný tuner, stačí kartu alebo modul vsunúť dozadu telky a máte jeden diaľkový ovládač (aj UPC má kartu dozadu telky). Skutočne ma irituje keď som u sestry a tá má „milión“ ovládačov, jeden settopbbox swan, druhý prehrávač CD deťom a neviem ešte čo všetko má. Na tomto by malo popracovať ako Magio, tak Orange. A Orange, ten ich obraz u rodinného príslušníka v BA-Kar. Vsi, nová super telka a na optickom kábli obraz čistý mazanec. Za mňa Skylink obraz super (BA), široko ďaleko v rodine my máme najkrajší obraz. Ale mali by ešte na moduloch Viaccess Neotion CAM701 prístupniť možnosť objednať servisný poplatok SK/CZ, to zatiaľ chýba. Na starších kartách to (neofi) ide.

    1. tie zabudované sat tunery v TV sú väčšinou tragédia sama o sebe (nedostupné všetky družice, bez možnosti zoradenia atď.)

    2. Zatiaľ s tým zakomponovanými kartami a modulmi nemáme zlú skúsenosť, aj vyhľadávanie nových frekvencií bolo bezproblémové (TV Samsung z r. 2015). Dokoca aj ladenie nových programov je jednoduché a hlavne pri vyhľadávaní programov nové doladí na koniec zoznamu a nie od začiatku, ako to robí pri 2. telke so settopboxom skylink Ready. Je mi ľúto peňazí, tak to nejako vydržím kým staršia telka odíde na večnosť aj keď ma rozčuľuje. Ale už nikdy nie TV+settopbox, je to oveľa nepohodlnejšie a tie shity skylinik ready nech si strčia niekam. Zakaždým to úplbne preladí programy, reštartuje sa to kedy sa mu zachce a zapína sa snáď minútu! Čistý shit!!!!

    3. Jajboli, áno, Samsung (UE40JU6072) je bezproblémový tak, ako píšeš pri ich zabudovanom satelitnom prijímači, tam sa jednoducho usporiada, upravuje poradie staníc. Pozemné však zložitejšie.

    4. Možnosť zasunúť CA modul s kartou do TV so sat. tunerom a vyhnúť sa tak viacerým diaľkovým ovládačom existuje takmer u každého sat. operátora, nielen u Skylinku a UPC. Akurát treba zvoliť správny typ modulu pre daný kryptovací systém (Irdeto, Conax, Nagravision, Panaccess, Viaccess…)

Komentáre už nie sú povolené.