Reklama

Platený filmový kanál bude vysielať voľne až do nového roku aj v maďarskom DVB-T

Až do nového roku bude šírený filmový kanál Mozi+ nekódovane (FTA) prostredníctvom DVB-T vysielačov po celom Maďarsku. Dohodol sa na tom vysielateľ s prevádzkovateľom tamojšej terestriálnej platformy MinDig TV Extra, ktorého je program štandardne súčasťou. Mozi+ tak môže dočasne prijímať zadarmo až 750 tisíc maďarských domácností, ktoré prijímajú televízne programy prostredníctvom terestriálnej antény. Signál je samozrejme možné zachytiť aj na Slovensku a to najmä v blízkosti hraníc s Maďarskom.
Pokračovanie nižšie:


Filmový kanál Mozi+ sa zameriava nielen na staršie filmy, ale aj tie z posledných rokov. Z najbližších odvysielaných titulov môžeme spomenúť aspoň filmy xXx: Návrat Xandera Cagea, Fantastická štvorka, Krokodil Dundee, Kingsman: Tajná služba, Barbar Conan či Beethoven.

Mozi+ vysiela v maďarskom multiplexe B, program je štandardne kódovaný systémom Conax a dostupný iba predplatiteľom tamojšej platformy MinDigTV Extra. Po ukončení ochutnávky, tak bude kanál opäť zakódovaný.

Pripomeňme, že filmový kanál môžu sledovať zadarmo do konca roka aj slovenskí diváci. Od decembra je šírený v slovenskom DVB-T kanál JOJ Cinema.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. prečo pišete ake stanice budu v madarskom DVB-T pochvalte sa ake nove stanice pribudnu v slovenskom DVB-T.

    1. to skôr napíšu, ktoré odbudnú… pri „pespektívnom“ hrobárovi Towertrollovi

Komentáre už nie sú povolené.