Reklama

Filmový kanál v HD dočasne voľne v DVB-T

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných vysielačov, spoločnosť Towercom, pripravil aj na december ochutnávku vybranej platenej stanice z Plustelky. Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény tak budú môcť od dnes sledovať dočasne voľne (FTA) filmový kanál JOJ Cinema vo vysokom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:


Počas decembra ponúkne JOJ Cinema viacero zaujímavých titulov. Spomenúť môžeme aspoň Asterix: Sídlo bohov (6.12), S tvárou anjela (7.12), Walking on Sunshine (10.12), Pád Bieleho domu (20.12) či Moja krásna učiteľka (23.12). Na Štedrý deň to budú filmy ako Asterix a Vikingovia, Kráľovstvo surikát: Príbeh sa začína, Paddington 2 či Vianočná šou. Vždy aktuálny program, nielen JOJ Cinema, môžete nájsť v našom TV Programe.

Prevádzkovateľom JOJ Cinema je JOJ Group. Platený filmový kanál vysiela s českou licenciou, 24 hodín denne v českom jazyku. Diváci si však majú možnosť vybrať aj originálnu audio stopu. Filmy nie sú prerušované reklamou, tá sa objavuje len medzi filmami spolu s upútavkami.

JOJ Cinema HD je štandardne cez anténu súčasťou platenej ponuky Plustelky, šírená je v prvom celoplošnom multiplexe. V čase ochutnávky však bude k dispozíci dočasne aj v SD kvalite (SD/MPEG-2) a to v druhom multiplexe. Táto pozícia je vytvorená špeciálne pre tých, ktorí ešte nemajú zariadenie s podporou štandardu DVB-T2, prípadne kodeku H.264. Kanál JOJ Cinema v HD kvalite je tak dostupný iba v prvom multiplexe multiplexe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako mám rok plustelku tak sledujem program a stále dokola tie isté filmy.Už si neviem vybrať nejaký film čo by ma zaujal a nie som náročný divak.

  2. Palec hore! Ďakujeme. MUX 1 vysiela v T 2 ? Odkedy? O čom sa tu píše? JOJ Cinema HD ide v dvb-t , mpeg4. Na promo pozícii tak na prázdniny môžu pustiť niektorú detskú stanicu FTA, a JOJ Cinema HD môže byť voľná na vlastnej pozícii. To by bolo!

    1. Keby to urobili uz tento tyzden, tazko by to rozdychavali operatori co chcu platiace ovce, preto to towertroll neurobi.

  3. Momentálne Nanga Parbat v SD česká verzia a v HD nemecká verzia.

    1. Pre Robo:
      Áno, v HD ide aj česká verzia, ale na druhej pozícii, takže si to musím prepnúť.

    2. Nastav si TV ak máš prvý jazyk slovenčina,tak si nastav druhý jazyk čeština a pôjde bez problémov !!!

    3. Práve to pozerám v manuály. Podobný problém mám aj s :1HD a :2HD, keď ide komentár pre slabozrakých, tak automaticky ho počujem.

    4. Musíš nájsť v návode zvukové stopy resp. jazyk a vypnúť resp. prepnúť. Na diaľkovom ovládači je to väčšinou žlté tlačidlo napr. na Zircon T3000HD.

    5. Tak komentovanie pre nevidiacich na :1HD a :2HD sa mi podarilo odstrániť, ale originálna stopa na JOJ Cinema HD je asi prednastavená vysielateľom.

    6. Tu ide o to ktoru audio stopu preferuje tvoje zariadenie. Ak mas nastavenu slovencinu, tak vzdy vyberie anglictinu. Nastav si jazyk menu ci audio na cestinu a bude vyberat vzdy cestinu ako prvu. Pripadne ak mas volbu vyberu viacerych jazykov, pridaj si tam cestinu, ako ti radi robo.

    7. No sláva. Našiel som preferovaný jazyk, zadal češtinu a funguje to. Ďakujem.
      Nemám diaľkový ovládač, tak mi to trvaloooooooooooooooooo ….

  4. Od vcera nam v DVB-T (verzia zadarmo) sice funguje JOJ Cinema ale prestali chodit standardne kanali TV JOJ, JOJ Plus, WAU, TA3… Neviete kde by mohol byt problem ? Dubnica n/V

Komentáre už nie sú povolené.