Reklama

ANTIK pridal do ponuky dva nové športové kanály v HD kvalite

Predplatitelia Tango TV od ANTIK Telecomu môžu od dnes sledovať dva nové športové kanály. Košický operátor rozšíril ponuku svojej digitálnej TV o Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD. Obe stanice sú súčasťou Prémiového balíka a balíka Podľa seba. Rozšírenie sa týka však iba Tango TV, teda televízie, ktorú košický operátor poskytuje vo vlastnej IPTV sieti. Užívatelia satelitnej služby ANTIK Sat a internetovej ANTIK TV zatiaľ k športovým kanálom prístup nemajú.
Pokračovanie nižšie:


Športové stanice Nova Sport aktuálne prinášajú vo vysielaní prenosy z Wimbledonu, MotoGP, NHL, NBA, UFC, najlepších svetových šípok, francúzskej Ligue 1, UEFA Európskej ligy alebo anglického a nemeckého pohára.

Vždy aktuálny TV Program, nielen oboch staníc Nova Sport, môžete nájsť v našom TV Programe.

Po rozšírení má tak Tango TV už v ponuke 11 športových kanálov: Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Golf Channel, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, Spartak TV a ČT Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na satelit úplne kašlú ako stale , žiadne nové stanice , pár programov v HD , ostatne kvalita ako z VHS kazety …

    1. Je pravda že nie na našich operátoroch ale čo sa týka satelitné vysielanie je najkvalitnejšie na svete zatiaľ nič lepšie nevymysleli. Ani ip tv nemá takú kapacitu a hlavne ak by to malo byť pre úplne každého.

  2. Škoda ,že to neponúkaju aj v ANTIK tv iptv. To by bolo super.

Komentáre už nie sú povolené.