Reklama

Telekom: StreamOn podporuje už aj aplikácie Antik TV a Skylink Live TV

Zákazníci Telekomu môžu so službou StreamOn využívať viacero nových internetových aplikácií bez toho, aby sledovali spotrebu dát. StreamOn podporuje podľa našich zistení už aj aplikácie vybraných konkurenčných operátorov, konkrétne sú to SledovanieTV, AntikTV, AntikTV Go či dokonca Skylink Live TV.

Zákazníci uvedených konkurenčných služieb, ktorí využívajú sieť Telekomu budú tak oslobodení od platenia za prenesené dáta pri sledovaní televízie či archívu. Podmienkou je aktivácia doplnkovej služby StreamOn. Aktivovať si ju môžu zákazníci paušálov Áno a Happy, ako aj predplatených kariet Easy. Bežná cena služby pre užívateľov s paušálmi je 10 € mesačne, pre zákazníkov Easy kariet je služba spoplatnená jedným eurom na deň.
Pokračovanie nižšie:


StreamOn je špeciálny dátový balík určený zákazníkom mobilných služieb Telekomu, ktorí nechcú byť obmedzovaní pri počúvaní hudby alebo sledovaní videa či televízie. S balíkom je tak možné streamovať audio a video služby prostredníctvom podporovaných mobilných aplikácií bez toho, aby sa spotrebovávali dáta.

V súčasnosti už StreamOn podporuje aplikácie Apple Music, YouTube, Netflix, HBO GO, Deezer, Spotify, TIDAL, Markíza+ Videoarchív, Magio Go, Digi Go, SledovanieTV, Antik TV, Antik TV Go, Skylink Live TV, Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka a NONSTOP Rádio.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. To už mohli dať namiesto tohto nezmyslu radšej celkovo flatrate za ten istý príplatok a nemuseli sa babrať s podporou jednotlivých služieb a aplikácií. Veď to, čo je v článku vymenované, pokrýva asi tak 80-90% celkového trafficu.

Komentáre už nie sú povolené.