Reklama

Skylink ponúkne v novembri dokumentárny a športový kanál pre všetkých

Na programovej pozícii Skylink Ochutnávka budú môcť všetci zákazníci satelitného operátora Skylink sledovať najbližšie týždne populárny dokumentárny kanál National Geographic HD, ktorý vystrieda na špeciálnej ochutnávkovej pozícii seriálový Epic Drama HD. Diváci sa tak môžu tešiť, v jesennom mesiaci november, na viacero zaujímavých dokumentov, vrátane ľadovej série Antarktída.
Pokračovanie nižšie:


Po celý november bude pre všetkých predplatiteľov Skylinku sprístupnený navyše aj športový program Sport 2 HD. Tými hlavnými ťahákmi bude určite Formula 1, prenosy z KHL či futbalová Liga národov. Diváci si tak budú môcť pozrieť nielen Veľkú cenu Brazílie, ale aj záverečnú Veľkú cenu Abú Dhabí. Tešiť sa samozrejme môžu aj na prenosy HC Slovan Bratislava, ktorý si v novembri zmeria sily s mužstvami Lokomotiv Jaroslavľ, Barys Astana, Ak Bars Kazaň, Neftechimik Nižnekamsk, Torpedo Nižnij Novgorod či CSKA Moskva.

Pre príjem National Geographic HD a Sport 2 HD bude stačiť v novembri zákazníkom Skylinku iba aktívna dekódovacia karta, minimálne so zaplateným servisným poplatkom. Navyše Sport 2 HD sprístupní operátor pre všetkých aj v mobilnej službe Skylink Live TV.

Aktuálny program, nielen oboch staníc z ochutnávky Skylinku, môžete nájsť samozrejme v našom TV Programe, ktorý sme len pred niekoľkými dňami vylepšili o nové funkcie.

Technické parametre pre príjem Skylink Ochutnavka :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12344 MHz
Polarizácia: H
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Skylink Ochutnavka
Provider: Skylink
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 2110
Audio PID: 2120
Audio stopy: 2120 cze (Mpeg),2121 eng (Mpeg)
PCR PID: 2110
PMT PID: 2100
TSID: 3233
ONID: 0003
SID: 8011
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Technické parametre pre príjem Sport 2 HD :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12090 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Sport 2 HD
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 7161
Audio PID: 7162
Audio stopy: 7162 cze (Mpeg),7163 slo (Mpeg)
PCR PID: 7161
PMT PID: 7166
TSID: 3220
ONID: 0003
SID: 0792
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne dačo normálne na tej ochutnávke, lebo ten Epic Drama HD je somarina, minule som pozeral jeden celý seriál na tej opakovačke, a skončila jedna séria a ja že dajú druhu sériu a oni vám dali prvú sériu od začiatku, to mohol Viasat spustiť kanál Viasat Sport HD a dať tam futbal a hokej zo Škandinávie, rád by som sa potešil, ale asi sa toho nedočkáme,škoda

    1. S tým programom Viasat Sport HD súhlasím aj ja je tam hokej zo Škandinávie a taktiež Hokejová NHL zo zámoria. Ale Skylink ho pravdepodobne nespustí.

  2. Digi zaradila z hľadiska filozofie tvorby svojej programovej ponuky šport ako svoju hlavnú marketingovú zbraň a to pre svoj najlacnejší programový balík v cene 9,6 EUR. U skylinku by som privítal niečo obdobné.

    1. To by nebol dobrý nápad, dávať hromadu športu do základného balíka. Nie každý je televízny „športovec“. A konkurencia je aj o tom, že na trhu sú rôzne ponuky, ktoré sa snažia pokryť tú časť trhu, ktorú konkurent nepokrýva. Nemá zmysel pchať sa tam, kde už nabrala zákazníkov iná firma, aspoň nie bez lepšej ceny (čo je nereálne).

  3. Dobrý den. PROSÍM vás mám velký dotaz. Kdo by mi poradil chtěla bych sledovat Slovenské programy ale tady v Čechách je jen Markyzu interneisen a joj famyli chtěla bych normální jak nebo co mám proto udělat? Děkuji za rady.

    1. Nenažratá TV Angelika, TV Hnoj a TV Stara sa postarali, že nem môžeš pozerať

Komentáre už nie sú povolené.