Reklama

Telekom a DIGI TV: Nový exkluzívny dokumentárny kanál bude vo vyšších balíkoch

Nový exkluzívny dokumentárny kanál BBC Earth HD, ktorý má rozšíriť ponuku televíznych služieb skupiny Telekom už v polovici novembra, bude podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk, súčasťou vyšších služieb. Prístup k programu tak získajú predplatitelia satelitnej služby Magio Sat od balíčka L a sesterská DIGI TV pridá novinku do vyššieho balíka Maxi. Zákazníci IPTV služby Magio TV nájdu kanál v Extra balíku L spolu s Ťuki TV a DIGI Sportami. V mobilných službách Magio Go či DIGI Go sa kanál zatiaľ neobjaví.
Pokračovanie nižšie:


BBC Earth HD odštartuje na slovenskom, ako aj českom trhu oficiálne 15. novembra. Kanál sa zameria vo vysielaní na dokumenty a vzdelávacie programy z dielne BBC. Slovenskí diváci budú mať stanicu k dispozícii čiastočne v českom jazyku. V hlavnom vysielacom čase budú programy dostupné prevažne s českým dabingom, počas dňa sa však môžu vo vysielaní objaviť aj programy s českými titulkami. Takto by to malo byť minimálne v prvých mesiacoch vysielania na našom trhu.

V Českej republike sprístupní BBC Earth HD T-mobile. K dispozícii bude nielen v IPTV, ale aj satelitnej službe. Pôjde vôbec o prvý exkluzívny program v ČR, ktorý operátor poskytne svojim zákazníkom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čítal som že stanica BBC Earth HD nebude zaradená do digi tv cez satelit ale len cez káblovku čo je na tom pravda?

    1. Nedavalo by to zmysel. DIGI ma viac ludi na satelite ako na kabli.

  2. čítal si špatne bude aj v digi cez sat v balíku maxi

Komentáre už nie sú povolené.