Reklama

Telekom a DIGI: Do našich TV služieb pribudne nový exkluzívny dokumentárny kanál

Do ponuky TV služieb skupiny Slovak Telekom pribudne od 15. novembra nový dokumentárny kanál. Pôjde o BBC Earth HD, ktorý bude k dispozícii exkluzívne iba pre predplatiteľov Magio TV, Magio Sat a DIGI TV. V akých programových balíčkoch sa však novinka objaví, aktuálne ešte nie je oficiálne známe. Detailnejšie informácie budú zverejnené neskôr.
Pokračovanie nižšie:


BBC Earth ponúka vo vysielaní dokumenty a vzdelávacie programy z dielne BBC. Telekom sprístupní kanál zákazníkom čiastočne v českom jazyku. V hlavnom vysielacom čase budú programy dostupné prevažne s dabingom, počas dňa sa môžu vo vysielaní objaviť programy iba s českými titulkami.

Po detskom programe Ťuki TV, športových DIGI Sportoch a hudobnej TV Folklorika tak zákazníci platforiem skupiny Slovak Telekom získajú prístup k ďalšiemu exkluzívnemu obsahu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Typický telekom, to že ich ľudia bombardujú, aby zaradili na IPTV Prima Zoom HD ich netrápi..radšej idú tzv. „exkluzívnou“ cestou s čiastočnou lokalizáciou 😀

  2. ved oto im asi ide lebo zoom ma odist čoskoro radšej spravia vlastný kanál než dávat do zoom hd

    1. Mne v emaili Gabriela Marettová z Telekomu napísala:
      „nasa spolocnost sa snazi poskytovanie kvalitnych sluzieb, k comu patri aj poskytovanie programov v HD kvalite. Ohladom podmienok pre poskytovanie TV kanalu Prima Zoom v HD kvalite na IPTV momentalne rokujeme s dodavatelom“.

      PS: Zoom HD v marci pridali na MagioSat a v lete do Digi..

  3. České/Slovenské si vzájomne navzájom rušíme (myslím tým len a len hodnotné stanice [zúúm], nie tie prihlúple deriváty M J N P B), lebo reklamné €; $; K … 🙁

Komentáre už nie sú povolené.