Reklama

Slovenská basketbalová liga pokračuje na Arena Sport

Najvyššia slovenská basketbalová liga nebude ani počas aktuálnej sezóny chýbať na televíznych obrazovkách športových kanálov Arena Sport.
Pokračovanie nižšie:


Prvý zápas odvysiela Arena Sport už 17. októbra o 18:00, kedy sa stretnú kluby MBK Riekrer Komárno a Levickí Patrioti. Práve Levickí Patrioti získali titul majstra v sezóne 2017/18. O týždeň neskôr 24. októbra v rovnakom čase a z rovnakej haly, budú môcť televízni diváci sledovať zápas dvoch veľkých rivalov MBK Riekrer Komárno – BC Prievidza.

Nový piaty ročník najvyššej domácej mužskej basketbalovej ligy má deväť účastníkov. Po ročnej prestávke sa do ligy vrátil MBK Lučenec a oproti minulej sezóne z ligy vypadli kluby KB Košice a VŠEMvs Karlovka Bratislava.

Turnaj o Slovenský pohár je na programe 15. až 17. februára 2019. Posledné kolo základnej časti sa odohrá 30. marca 2019 a play off sa začne 6. apríla. Meno slovenského majstra bude známe najneskôr 1. júna budúceho roka.

Aktuálny program, nielen staníc Arena Sport, nájdete aj na našom webe v sekcii TV Program.

Minimálne prvý program Arena Sport môžu sledovať slovenskí diváci cez operátorov Skylink, UPC, freeSat, Orange, Antik, SWAN, Slovanet, SATRO, DSI DATA, Martico či Sledovanietv.sk. Český divák sa k vysielaniu slovenského športového programu dostane vďaka operátorom Skylink, UPC, Freesat, DIGI CZ, Nej.cz, NetBox, 4NETTV, Sledovanitv.cz, APlanet, Telly CZ, Centronet, DWP, Kabel Servis Praha či itself.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bolo by dobre keby uz konecne Slovak Telekom pridal Arenu do ponuky.

  2. Arena Sport 2 dáva to aj nejaké Priame prenosy z futbalových líg ako sú Erdisvie a Rakúska Bundesliga?, čiže chcem vedieť že či dávajú viac zápasov z každej ligy alebo iba jeden zápas z každého kola??,Lebo najradšej pozerám zápasy Feyenoordu,Rotterdam a Ajax Amsterdam, Som rád že si na Holandsku ligu nemusím platiť Fox Sports Nederland, Erdisvie je fajn liga ešte lepšia ako naša Fortuna Liga

    1. Čomu tu treba rozumieť? Skrátka o ničom stanica, na prvý pohľad.

    2. To len na slovensku sa môže stať, stanica Slovak sport urobí veľké dlhy a tý istý majitelia,nechajú stanicu akože skrachovať a iba premenujú na stanicu na Arenu sport ktorá je akože bez dlhov.Arena sport nemá právo ani vysielať,najskôr nech si splatí veľké dlhy !!!

  3. Ako pre koho, premňa je táto stanica ok,aspoň že dávajú Holandsku futbalovú ligu, veď kto ju dopravil na Slovensko ako prvý?, A aj Portugalsku Nos Liga?,

Komentáre už nie sú povolené.