Reklama

Šlágr TV je na tom zle, klesajú mu príjmy z predaja CD a DVD

Populárnej hudobnej televízii Šlágr, zameranej najmä na ľudovú, dychovú a country hudbu s prvkami teleshopingu, hrozí zánik. Dôvodom má byť stále klesajúci predaj CD a DVD, ako aj malý záujem reklamných agentúr inzerovať na Šlágru. Podľa zadávateľov reklamy sú údajne totiž diváci televízie príliš starí.
Pokračovanie nižšie:


Naozaj hrozí, že Šlágr môže na konci roku skončiť. Nemáme nič. Chcem, aby televízia bola. Dali sme do toho všetko. Bez objednávok a cédečiek nebude môcť Šlágr pokračovať,“ informoval divákov priamo vo vysielaní hudobník a majiteľ televízie Karel Peterka. Na celú skutočnosť upozornil český web Digitálni rádio, podľa ktorého si majiteľ televízie aj posťažoval, že veľkou záťažou je najmä distribúcia programu, za ktorú musia platiť niekoľko miliónov českých korún mesačne.

Šlágr TV aktuálne šíri svoj program, okrem IPTV a káblových operátorov, aj na satelite či v českom celoplošnom MUXe 3 a v novej Prechodovej sieti 12. Cez anténu môžu diváci prijímať navyše stanicu aj na Slovensku, a to prostredníctvom vybraných miestnych DVB-T vysielačov operátora AVIS.

Televízia Šlágr vznikla v roku 2012, kedy nahradila vtedajšiu lifestyleovú Stil TV. Od novembra minulého roku vysiela aj druhý program Šlagr 2. Dostupné sú tiež divákom navyše aj viaceré internetové streamy ako Country No. 1, Šlágr Dechovka či TV Písnička, ktoré je možné sledovať cez HbbTV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak slovenské DVBT bude o 1 kanál chudší na čo aj máme to DVBT

  2. Nech to Peterka spoplatní pre operátorov ako Markíza, JOJ, TA3, alebo ČT a bude pokoj. Kto chce si zaplatí, kto nie, nebude pozerať.

    1. Pro mne za mne ať skončí, stejně je to odpad a jen teleshopping na vykořisťování důchodců, je tu dost hudebních stanic a omlivat jedno a to samé a pofidérní muzikanti by měli skončit. Pro důchodce jsou veřejnoprávní média

    2. iko @ :

      A nehráblo Ti náhodou s tím zpoplatněním pro operátory?! To abych kvůli tobě platil vice za kabel protože jsou Šlágry už v tom nejnižším balíčku i když tento totální odpad bez úrovně nesleduji. Co vím tak tam hraji jen samé otřesné odrhovačky a Peterka tam furt ťápe zemákovicu a bečí jak mu všeci ubližují. Zlaté Senzi oproti tomuto odpadu od Peterky. Když tak jedině zařadit do speciálního samostatného nástavbového balíčku za poplatek navíc a vyřadit ze základu.

  3. Vážení veď to je skvelá správa !! Ešte by to so sebou mohlo stiahnuť Otíkovu Senzi a telekomácky najúspešnejší exkrement Folklorika HD 😀

  4. Protože televize Šlágr vysílá neustále Máru, zamindrákovanou psychicky labílní ženu,která si myslí ,že ji je 20let, po které by jinde neštěkl ani pes a . nešahá p. Peterkové ani po kolena se svojí inteligencí, tak šlágr pujde ke dnu a to jsem mladá posluchačka s pozdravem Nováková

    1. Pani Nováková, dovolím si s Vami nesúhlasiť. Mára je jedna obetavá žena, ktorá pre TV Šláger veľa robí a je šikovná. Vám sa nemusí páčiť, hlavne, že sa páči nám starším. VY počúvajte a sledujte tie TV, kde hrajú hudbu podľa vášho vkusu a nesledujte TV Šláger, keď sa vám nepáči. Ja nepočúvam modernú hudbu, lebo sa mi nepáči, ale ani s k nej nevyjadrujem.

    2. Štolcová @ :

      A na čo máte slovenské Senzi, to je naozaj potrebné sledovať tento český teleshoppingový odpad?

    3. Zdenek:
      Ja pozerám to, čo chcem aj Senzi a čo sa mi nepáči prepnem. Mám diaľkové ovládanie. A je to iba moja vec a nikoho do toho nič nie je. Len nechápem jedno, prečo ľudia pozerajú to, čo ich nebaví a sa im nepáči. Zdá sa mi, že ten diaľkový ovládač stratili, alebo iba preto, aby mali čo kritizovať? Naviac môj koment k programu TV Šlagru bol aj kritický.

  5. Samozrejme neprajníkov táto správa potešila, ale náš starších nie. Pravdou je však to, že na Šlágri sa čím ďalej viac rozpráva a bežia reklamy. O to je menej hudby a to by sa dalo napraviť. Keby tam neboli stále len tie isté skupiny, tak by si ľudia mali aj z čoho vybrať. Hrajte veľa a aj staršie klipy, spestrite program v archíve určite máte z čoho vyberať. Prajem pánu Peterkovi a aj TV Šláger, aby prehodnotili program a aby TV Šláger naďalej tešil starších ľudí, lebo vďaka pánu Peterkovi to tak do nedávna bolo.

    1. Važená pani. Ak vznikne tv a jej hlavnym zdrojom je predaj cd tak ich kupujte a televizia bude prosperovať alebo nech ju daju do balička vsetky tri tv co maju alebo dve za 3 eura a fanusikovia si zaplatia a tv prosperuje. Znie to blbo ale je to fakt ze vlastne krachla koli pasivnym fanušikom

  6. Šlágr zaťažujú tieto veci:

    2. kanál (zrušiť)
    veľa rozprávania (viac hudby)
    šírenie v DVB-T aj DVB-T2 (prejsť k lacnejšiemu prevádzkovateľovi DVB-T a DVB-T2)
    šírenie na satelite Astra (prejsť na satelit Thor)

  7. No moment a čo tie sporiace sms?
    Nezabudnem na rozhovor s Peterkom a páni z Dd. Nechcela nič len posielať peniaze a bola šťastná, teda aj p.Peterka, ale každý ináč. Namiesto toho aby si páni užila svoje korunky, tak Peterka ju presviedčal ako si užije svoje sms. Hanbiť sa môže dedo jeden škutavý

  8. Eva ok to sa nedá pozerat a zaberá to miesto pre iný program fuj.

  9. Nie je divné, že vyplakávajú pred hlavnou predajnou sezónou? Mne to príde, že tu ide hlavne o to, aby sa im zvýšili predaje pred Vianocami a toto je ich marketing.

  10. O zrušení programového vysílaní Šlágr beru od pána Peterky jen s úsměvem.Je to velký lhář jak všichni podnikatelé, kteří říkají, že musí skončit.Než začal dělat reklamu říkal, že vysílání je velmi ohoreženo.Následně při odevzdání daní byl zjištěno, že má zisk 160 miliónů Kč což se nikomu z této branže nepovedlo v české republice.Všechny CD a DVD jsou vypalované, takže jejich doba použití je velmi omezená o tom nikde nepíše.Je to podvod na zákazníka.Všechny CD a DVD jsou vždy tištěné od všech dodavatelů normální disribuce a tím je zaručená dlohodobá trvanlivost.

  11. Nejde len o starších ale aj hudobné stanice pre mladých ktoré ponúkajú CS operátori sú na mizernej úrovni. Keď chcem počúvať dobrú muziku tak len cez internet alebo otravujem známych ktorí majú natočené paraboly kade tade aby mi nahrali na harddisk dobrú muziku.

  12. Nikdy som to nesledoval,ale musel som do ladit aby bol klud v rodine pre starsich.. ehm asi tak.

  13. Já se na Senzi nedívám,jen někdy přepnu,a nic moc,teda..To Šlágr Tv je lepší,je to první hudební televize co začala vysílat pro lidi jak pro mladší i pro starší generaci a za nějakou dobu se vyskytla i Senzi která se podle mého,opičí podle Šlágru…A taky rádi přetahují interprety ze Šlágru je přetahují,a to jsou podle mého opravdu chudáci v tom Senzi Tv…….

    1. Mate svatou pravdu, Mesaroš a Weitter se snaží Šlágr zlikvidovat, aby mohli zkopírovat vše jak funguje.

  14. Je vidět,že tu píše povětšinou mladší generace.Píší o Šlágru,odpad a další urážky.Urážejí i starší generaci,kteří si tuto stanici oblíbili,pro písničky z jejich mládí a rádi se na ni koukají.Jednou i oni dojdou do věku,kdy si budou chtít poslechnout hudbu,na které vyrůstali a jejich děti a vnoučata budou říkat,že je to odpad.Neříkám,že na Šlágru je všechno super a že jsou tam všichni profíci,ale ono v tomto věku jde o úplně něco jiného.O to,že se mohou starší lidé alespoň trochu pobavit a zavzpomínat.Nebo jim to nepřejete?Mají se dívat na kriminálky s kalužemi krve,nebo na HIP HOP.Vy mladí se na to dívejte,nikdo vám to nebere.A vy nechte těm starším to,co mají rádi.Jednou to pochopíte.

    1. To, že je nejaká hudba stará alebo nová nijako nesúvisí s tým, či je kvalitná alebo nie. Ale Šlágr TV, Senzi a spol. dávajú ten najväčší odpad, sorry jako. Každý má právo sledovať odpad aký chce, ale keď sa sem príde niekto vyplakávať a kverulovať, že niekto odpad nazýva pravým menom, nech nečaká pochopenie. Howgh.

  15. Spoločnosť Towercom, a. s. v roku 2017 zvýšila stratu o 242 % na -5,487 mil. € a tržby jej klesli o 11 % na 49,71 mil. €: finstat.sk/36364568

  16. V žádném případě nečekám pochopení od lidí,kteří chtějí kritizovat za každou cenu a vše,co neposlouchají oni,považují za odpad.Nevím,jakou muziku a jaké kapely posloucháte,ale přeji Vám dobrou zábavu a pěkný poslech i v letech pokročilých.

    1. Tak napríklad nepočúvam ani Beatles, ale za odpad to nepovažujem. Ale pri všetkej úcte, to čo dáva Šlágr naozaj odpad je, s umením to nemá nič spoločné. Takže píšeš nezmysly, nejde o kritiku za každú cenu. A opakujem, že každý má právo počúvať čo chce, skoro každý totiž má nejaký ten svoj obľúbený gýč. Na gýči nie je nič zlé – pokiaľ niekoho nenapadne vydávať ho za umenie.

  17. Music Box Šláger
    Nech Pán Peterka spojazny audiotextových sms linku a každý kto bude chcieť pozerať videoklip si objedná tú svoju Šláger hitovku za 1€ podľa svojho výberu a nemusí platiť osadenstvo televízie. Jeden Vysielací počítač jeden Peterka ktorý to sem tam skontroluje a môže kľudne doma sedieť a pozerať svoj Šláger koľko ľudí si dá zahrať za 1€ tú svoju a po 3 mesiacoch uvidí či to vypne alebo nechá hrať cez systém ktorý mu automatický bude prevádzkovať televíziu.

Komentáre už nie sú povolené.