Reklama

Odštartovala česká Hobby TV, dostupná je už aj na Slovensku

Na českom a slovenskom televíznom trhu odštartoval začiatkom októbra nový televízny kanál s názvom Hobby TV. Prevádzkovateľom je česká spoločnosť S&P Broadcasting, ktorá stojí aktuálne aj za kanálmi Mňau TV a Mňam TV.

Hobby TV je nový lifestylový televízny kanál so zameraním predovšetkým na hobby, architektúru, interiérový dizajn či záhradu. Na svoje si prídu aj fanúšikovia varenia, módy či kultúry.
Pokračovanie nižšie:


Novinku môžu sledovať už aj diváci na Slovensku. Jedným z prvých operátorov, ktorý stanicu zaradil do ponuky je ANTIK Telecom. Podľa našich zistení je program k dispozícii všetkým predplatiteľom IPTV služby Tango TV, vzhľadom k tomu, že je od začiatku súčasťou Základného balíka light. Postupne by mali pribúdať aj ďalší operátori.

V ČR bude Hobby TV šírená nielen cez káblových a IPTV operátorov, ale aj prostredníctvom vybraných regionálnych DVB-T vysielačov v mestách Praha, Ostrava, Plzeň, České Budějovice, Teplice, Český Krumlov, Chomutov, Přibram a Holubkov.

Programová ponuka Hobby TV
Kutilské programy na Hobby TV ponúknu inšpiráciu zo všetkých kúta sveta. Od drobných interiérových úprav, kreatívnych nápadov, ako osviežiť domovú fasádu, komplexných rekonštrukcií až po budovanie unikátnych novostavieb. Milovníkov záhrad zaujme program Krásna záhrada Charlieho Albona, ktorý sleduje budovanie unikátnej záhrady od A do Z. Relácia Vitálna záhrada ponúkne tipy na pestovanie vlastného bio ovocia a zeleniny. Seriál Kvetinová show očarí zase čerstvými kvetmi a ich výstavami.

Hobby TV pripravuje pre divákom aj vlastnú tvorbu. Prvou reláciou sú Libovky Pepy Libického. Hlavnou postavou programu je kutil Pepa Libický, ktorý sa bude v každej časti venovať výrobe jedného funkčného, alebo designového výrobku. Milovníkov varenia čaká Rawmania, moderný spôsob prípravy jedla pre zdravší životný štýl alebo Minirecepty, jednoduché a chutné pokrmy v rýchlom videu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ať si takovou capinu Češi nechají a jen doufám že to kabel UPC nezařadí do nabídky!!!

  2. Každý operátor sa snaží zaradiť nové tv stanice len operátor Swan sa vôbec nesnaží ako to je možné ?

Komentáre už nie sú povolené.