Reklama

freeSAT: Prémiový balík FilmBox Pak najbližšie dva týždne pre všetkých zákazníkov

Zákazníci satelitného operátora freeSAT získajú od 5. do 24. októbra 2018 prístup ku všetkým plateným kanálom z prémiového balíka FilmBox Pak, ktorého súčasťou sú stanice FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Family, DocuBox a FightBox. Programy budú sprístupnené automaticky, bez potreby aktivácie. Po skončení ochutnávky budú opäť dostupné iba predplatiteľom uvedeného balíka.
Pokračovanie nižšie:


FilmBox Premium HD ponúkne počas voľného vysielania už v prvú októbrovú sobotu nový seriál Hard Sun z dielne BBC, ktorý popisuje príbeh dvoch detektívov s odlišnými názormi. Tí sa musia naučiť spoločne vychádzať, aby udržiavali poriadok a chránili svojich milovaných vo svete, v ktorom to každý deň skĺzava stále viac k istej deštrukcii. Premiérový diel môžu uviedieť diváci v sobotu 7. októbra od 22:30.

Ak ste priaznivcami stredovekého prostredia, FilmBox Extra HD vám má čo ponúknuť. List pre kráľa (Letter for a king) je nádherný príbeh o pravej podstate lásky, priateľstva, vernosti a statočnosti zasadený do doby rytierov. Mladý Tiuri riskuje svoju budúcnosť, keď dostane príkaz od umierajúceho rytiera. Musí v úplnom utajení odovzdať list kráľovi. Dobrodružná úloha ho zavedie do hôr, lesov a údolí, kde za každou zákrutou číha nejaké nebezpečenstvo. List však za žiadnych okolností nesmie padnúť do nesprávnych rúk.

Pokiaľ by ste hľadali kompletný program staníc z rodiny FilmBox, môžete ho nájsť v našom TV Programe.

FilmBox Premium HD je dostupný pre predplatiteľov v dodávaných boxoch na pozícii 112, FilmBox Plus na pozícii 113, FilmBox Family na pozícii 114, FilmBox Extra HD na pozícii 111, DocuBox na 115 a FightBox na predvoľbe 116.

Technické parametre nielen vybraných staníc z ponuky freeSAT môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať